Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

5 typů džín: S čím je nosit a komu sluší?

  • 20. ledna 2016 | 06:00

    Ve skříni je máme už desítky let, mění se jen střih. Před nedávnem se vrátily zpět na výsluní vysoký pas a překvapivě i sedmdesátkové zvonáče. Vyberte si střih, který vám sluší, a naučte se ho vhodně kombinovat. 

  • Úzké skinny

    Úzké skinny, a ještě k tomu strečové, sluší nejen štíhlým ženám. Máte-li plnější tvary, klidně je noste také, ale vezměte si k nim delší tuniku nebo svetr zakrývající zadeček. Další skvělou variantou jsou košilové šaty.
    Džíny
    Autor: archiv firem
  • Klasika

    Tradiční univerzální střih, který není ani těsný, ani nikde rozšířený, sluší každému typu postavy a ženám všeho věku. Skvěle k nim sedí jednoduchá trička, upnuté svetříky i stylová ponča.
    Džíny
    Autor: archiv firem
  • Zvonáče

    Hodí se pro menší ženy, kterým (zároveň s botami na vysokém podpatku) prodlouží postavu. Dokážou ale skvěle maskovat i větší zadeček a silnější stehna. Oblékejte k nim vždy těsnější vršky, aby vynikla vaše silueta.
    Které džíny vám dokonale sednou?
    Autor: archiv firem
  • Boyfriend střih

    Volné, seprané, spadlé až k bokům a ohrnuté nad kotníky, to jsou boyfriend džíny, které vás omladí. A klidně i módně děravé. Troufnout si na ně můžou ženy s plochým bříškem, ale klidně i postavy se širšími boky a stehny. Obout k nim můžete tenisky, ale i lodičky.
    Džíny
    Autor: archiv firem
  • Vysoký pas

    I když se takové džíny objevily už před pár lety, letos je můžeme čekat v masovějším měřítku. Šikmé zapínání na knoflíky ale bude slušet spíše štíhlejší figuře. Nebojte se k k džínům s vysokým pasem vyzkoušet zkrácené topy.
    Džíny
    Autor: archiv firem

Autor: sim
Klíčová slova:  móda, trendy, džíny, oblečení, zima, denim
Diskuse ke článku
.