Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Styl podle celebrit: Oblečte se ve všední den jako Victoria Beckham

16. ledna 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát jsme si posvítily na model módní ikony Victorie Beckham, který můžete nosit i vy!

V zimě má většina žen tendenci halit se do temných barev. Je pravda, že v černé nikdy nešlápnete vedle, ale čas od času stojí za to projasnit svůj model zářivou barvou. Přesně jako Victoria Beckham, která na černou nedá dopustit, ale občas dá šanci i pestřejším barvám.

Rozhodně tím nemyslíme, abyste se oblékla do žlutého kabátu, omotala se červenou šálou a nazula si zelené kozačky. Nejlepší je zaměřit se na detaily a jedním kouskem svého outfitu vybočit z davu. Můžou to být barevná šála, čepice, kalhoty nebo třeba jen kabelka.

Buďte jako Victoria Beckham

Většina modelů této módní ikony je v temných barvách, a tak nás vždycky potěší, když ji vidíme v něčem trošku veselejším. Tentokrát Victoria oblékla korálové kalhoty s mírným rozšířením do zvonu, bílou halenku a nádherný kostkovaný kabát. Už tak štíhlé nohy si ještě zúžila botami na podpatku, bez kterého se neobejde. A samozřejmě nechyběly ani velké sluneční brýle, které jsou pro Victorii typické.

Spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Kabát: Bonprix, 1249 Kč, košile: HM, 599 Kč, kalhoty: Mango, 799 Kč, sluneční brýle: Lindex, 299 Kč a boty: Deichmann, 999 Kč