Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pořiďte si v letních kolekcích oblečení, které unosíte i na podzim!

  • 20. července 2015 | 06:00

    Letní slevy už jsou v plném proudu, a tak je ten pravý čas vyrazit do obchodů a udělat si radost. Kromě klasických letních kousků, jako jsou plavky, tílka nebo třeba žabky, si můžete pořídit i oblečení, které s přehledem unosíte i během podzimních měsíců. Poradíme vám, po čem sáhnout!

  • Košilové šaty

     

    Zara, 499 Kč
    Autor: archiv firem
    O tom, že jsou košilové šaty snad největším hitem letošní sezony, není pochyb. Jsou pohodlné, ležérní, elegantní i sexy a sluší úplně každé postavě. Ať už si letos vyberete dlouhé, krátké, s rukávem nebo bez, unosíte je i na podzim. Stačí jen naučit se šikovně vrstvit. Pohrajte si s legínami a barevnými punčochami nebo pod košilové šaty klidně oblékněte slim džíny. Skvěle budou vypadat i s koženou nebo džínovou bundičkou a kotníkovými botami. Stejně jako košilové šaty můžete nosit na podzim i jednoduché šaty na ramínka nebo jednobarevné zavinovačky. Šaty s potiskem květin nebo s volánky ukliďte do skříně, ty jsou vhodné pouze na léto!
  • Džínové šortky

    Zara, 599 Kč
    Autor: archiv firem
    Denim je nesmrtelný a můžete ho nosit celoročně! Dokonce i zdánlivě ryze letní kousek, jako jsou džínové šortky, můžete nosit klidně i na podzim. Stačí, když pod ně obléknete hrubší punčocháče a doplníte je kontrastním pleteným svetrem, stylovým pončem nebo koženým křivákem. Pokud si troufnete, můžete k šortkám obout i tzv. over the knee kozačky, které sahají až nad kolena. Měly by však mít plochou podrážku! Kombinace krátkých délek s vysokými podpatky může působit lacině.
  • Letní tunika

    Tamsinlondon.cz, 1710 Kč
    Autor: archiv firem
    Na konci léta se nemusíte loučit ani se svou oblíbenou tunikou. Přestože jste ji celé léto nosila přes plavky nebo k šortkám, může být i stylovou součástí podzimního outfitu. Skvěle funguje například spojení s kožešinovou vestou nebo opět s koženou bundičkou. Kratší a úzké tuniky kombinujte se slim džínami nebo úzkými kalhotami a ty delší a volnější zastrkejte do kalhot nebo je ozdobte páskem v pase.
  • Letní topy

    Zara, 499 Kč
    Autor: archiv firem
    Stejně jako tuniky můžete na podzim nosit i letní topy na ramínka nebo úplně bez nich. Skvěle vám poslouží při skládání elegantního a zároveň pohodlného outfitu. Vršek na ramínka, černé úzké kalhoty, projmuté sáčko, náhrdelník, psaníčko, lodičky a můžete vyrazit na pracovní večeři nebo do divadla. Holá ramena se dají na podzim zakrýt opět koženou nebo džínovou bundičkou. Nebojte se na podzim nosit i tílka s typicky letními volánky!
  • Espadrilky

    Pohodlné a módní espadrilky si zamilujete!
    Autor: archiv Toms
    Žabkám i sandálkům budete muset dát na konci léta sbohem, ale stylové a pohodlné espadrilky unosíte i během podzimních měsíců. Vzdušná obuv z plátna nebo bavlněné tkaniny je sice jako stvořená pro tropické letní dny, ale s tenkými kotníkovými ponožkami se rázem promění v pohodlnou podzimní bačkůrku.

Diskuse ke článku
.