Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Letní slevy na e-shopech: Vybraly jsme pro vás levné šaty, sukně i boty!

3. července 2015 | 06:00

Léto sice oficiálně začalo teprve před pár dny, ale letní slevy už jsou v plném proudu. Pokud nemáte čas nebo chuť vyrazit do obchodů, nakupujte klidně z tepla domova. Mnoho módních e-shopů si pro vás totiž také připravilo speciální akce a slevy. Víme, kde nakoupíte nejlevněji.

Kde nakupovat?

Pokud toužíte po oblečení, budete mít na internetových obchodech opravdu z čeho vybírat. Můžete "prošmejdit" klasické e-shopy jako třeba zoot.cz, answear.cz, fashiondays.cz, domodi.cz nebo different.cz, na kterých najdete široký výběr nejrůznějších levných i dražších módních značek. 

Další možností je nákup v klasických módních řetězcích, které jsou dostupné on-line. Nakupovat z pohodlí domova můžete například v Lindexu, Promodu, Espritu, Mangu nebo třeba H&M. Objednané zboží si můžete vyzvednout v jakékoliv kamenné prodejně stejné značky nebo si ho můžete nechat poslat na vámi zvolenou adresu.

V případě, že dáváte před hadříky přednost spíše botám, zkuste omrknout e-shopy botovo.cz, botyk.cz nebo třeba spartoo.cz. 

Co si pro nás přichystali?

Na takzvaných rozcestnících – neboli e-shopech, kde najdete mnoho oblíbených módních značek – právě teď nabízejí slevy od 20 % až do 50 %. Některé vybrané oblečení, kterého zbývá už jen pár kusů, pořídíte klidně i se 70% slevou z původní ceny. Kvůli takovým kouskům ale musíte oblíbený e-shop opravdu důkladně prohledat. 

Klasické módní řetězce na internetu lákají stejnými slevami jako ve svých kamenných obchodech. Ty nejvyšší slevy se pohybují až kolem 70 %. 

Podívejte se do naší galerie, jaké kousky z různých e-shopů jsme pro vás vybraly: