Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zpěvačka Mista radí, jaké jsou jarní a letní módní trendy!

Zpěvačka Mista vám poradí, co se bude letos na jaře a v létě nosit.
7. května 2015 | 12:00

Přišlo jaro a s ním už skoro klepe na dveře i léto. Chtěly byste se obléknout podle nejnovějších trendů a zajímá vás, co se bude nosit v nejbližších měsících? Sledujte nový díl MistaFashion, kde vám zpěvačka Mista spolu s Janou Hanišovou ukáže, jak vypadají horké trendy pro jaro a léto 2015.



Květinové vzory

Budou snad už navždy považovány za ztělesnění jara. Můžete je kombinovat s jednobarevnými kousky nebo s džínovinou, která nikdy nevyjde z módy. Květinové vzory jsou ženské a dodají vám ten správný šmrnc a nevinnost. Nebojte se nosit taky vlasové doplňky s květinovým motivem. Čelenky nebo sponky podtrhnou originalitu vašeho outfitu.

Žlutá

Jsme skeptické, protože víme, že žlutá není pro každého. Ale při pohledu na všechny ty nové odstíny žluté, které se objevily na světových přehlídkových molech, ji mnoho žen určitě vezme na milost. Citrusová, hořčicová, slámová, slunečnicová nebo neonová? Na jarní paletě barev je tolik odstínů žluté, že si hravě můžete vybrat ten, který se hodí k vaší pokožce i k vašemu stylu nejlépe. S čím žlutou barvu kombinovat? Trefa do černého bude světlá džínovina, která se k žluté barvě hodí přímo dokonale.

Lososová barva

Máte pocit, že v lososové barvě vypadáte mdle a nevýrazně? Zkombinujte ji s tmavou džínovinou, která dodá vašemu outfitu ten správný šmrnc. Lososová barva je letos velmi trendy, a když se správně nakombinuje, hodí se téměř každé ženě bez ohledu na odstín pokožky či barvu vlasů.

Bílá a černá barva

Na bílé kombinaci od hlavy až k patě je něco magického, výjimečného a nevinného zároveň. Klíčem ke kombinování bílých kousků je však rozdílnost v materiálech a látkách. A co černo-bílá kombinace? Na této kombinaci není nic převratného, ale tuto sezonu jde spíše o originální vzory a potisky černé a bílé barvy. S touto volbou nemůžete určitě nic zkazit!

Chtěly byste se dozvědět více o trendech na jaro/léto 2015? Sledujte video:



Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý druhý týden ve čtvrtek objeví exkluzivní video, ve kterém vám zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radí v oblasti krásy a módy.