Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Módní styl Kate Middleton: Oblečte se jako ona za pár stovek

  • Módní ikona Kate je elegantní a stylová i na podpatcích pár dnů před porodem.
    14. dubna 2015 | 06:00

    Snad každá žena touží po šatníku slavných modelek, hereček nebo zpěvaček. Ale co teprve pořídit si podobný kousek, jako má budoucí královna? Zmapovaly jsme pro vás šatník Kate Middleton za poslední rok. A i když většina jejích modelů maskovala, nebo naopak zvýrazňovala její rostoucí bříško, nemusíte být těhotná, abyste si je mohla pořídit. Nebo alespoň jejich levnější alternativy.

  • Zářivě růžová

    Růžový kabát F&F, 1799 Kč
    Autor: profimedia.cz/archiv firem
    V nepřehlédnutelně růžovém kabátku se Kate objevila na nedávné návštěvě v New Yorku. Výrazný kabát Mulberry, který jednoduše doplnila černými lodičkami a psaníčkem, už nedokáže zakrýt, že je Kate jen pár dnů před porodem. I kdyby pro vás značka Mulberry byla v cenové kategorii, kterou si můžete v případě kabátku dovolit, je samozřejmě zcela beznadějně vyprodaný. Pokud vás ale uchvátila samotná barva, pořiďte si tento zajímavý kousek v F&F za 1799 Kč.

  • Klasická černá

    Černý kabátek Only, 1399 Kč, koupíte na www.zoot.cz
    Autor: profimedia.cz/archiv firem
    Přestože svátek svatého Patrika je zpravidla spojen se zelenou, rozhodla se Kate zvolit elegantní černý kabátek doplněný kloboučkem a černými lodičkami. Jako poctu patronovi Irska si ale na klopu připjala velkou zelenou brož upletenou z – pro Irsko tolik typických – trojlístků. Toužíte-li po podobně jednoduchém, elegantním černém kabátku, který se hodí pro každou příležitost, je to tento od Only za 1399 Kč.

  • Blankytně modrá

    Blankytný kabátek Vero Moda, 1669 Kč
    Autor: profimedia.cz/archiv firem
    Oficiální otevření Kensington Aldridge Academy absolvovala Kate v pudrově modrém kabátku Seraphine. Něžné pastelové barvy hrají letos na jaře prim, a to obzvláště v odstínech mint, modré a šeříkové, takže v podobném kabátku od Vero Moda rozhodně budete in. Koupíte ho za 1669 Kč.

  • Čokoládově hnědá

    Košilové šaty Topshop, 1200 Kč
    Autor: profimedia.cz/archiv firem
    The Fostering Network navštívila Kate v košilových, čokoládově hnědých šatech Hobbs, které byly toho času ve výprodeji za 95 dolarů. V momentě, kdy se v nich vévodkyně objevila, byly samozřejmě do pár hodin vyprodané. Košilové šaty jsou další z módních hitů, které budou kralovat letošnímu jaru. Máte-li ráda zemité tóny, nenechte si uniknout tyto z Topshop za 1200 Kč.

  • Vášnivě červená

    Šaty Closet, 1199 Kč, koupíte na www.zoot.cz
    Autor: profimedia.cz/archiv firem
    Červená nikdy nevyjde z módy a sluší brunetkám i blondýnkám. Vzhledem k tomu, jak výraznou barvou ale je, kombinujte ji zásadně velmi střízlivě. Kate tyto pouzdrové šaty s tříčtvrtečním rukávem od londýnské návrhářky Katherine Hooker doplnila velmi klasicky, jak jsme u ní zvyklí – černými lodičkami a psaníčkem. Vy si podobné můžete pořídit podstatně levněji od značky Closet za 1199 Kč.

  • Rafinovaně vzorovaná

    Šaty Mango, 1799 Kč
    Autor: profimedia.cz/archiv firem
    Na počátku těhotenství se Kate ukázala v těchto odvážných, avšak elegantních šatech Temperley London, které samozřejmě čekal stejný osud jako všechny outfity, které si Kate obleče – do pár hodin byly beznadějně vyprodány. Rafinované vzorování vám může ubrat nějaké to kilo navíc a umí přitáhnout obdivné pohledy pánů i dam. Velmi podobné těm, které má na sobě vévodkyně, seženete v Mangu za 1799 Kč.

  • Elegantně barevná

    Šaty s potiskem F&F, 599 Kč
    Autor: profimedia.cz/archiv firem
    Barevné šaty Erdem, které byste pořídila zhruba za tisíc liber, Kate krásně zvýrazňovaly kulatící se bříško. Doplnila je tentokrát o královsky modré lodičky a samozřejmě psaníčko, na které vévodkyně prostě nedá dopustit. Podobné šaty je velmi těžké sehnat. Pokud vás ale nadchl především střih, podobně vzorované, jen v kombinaci černé a bílé, koupíte v F&F za 599 Kč.

Autor: Anz, brig
Diskuse ke článku
.