Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jakou kosmetiku používá Kate? Můžete si ji dovolit i vy!

  • 18. září 2014 | 06:00

    Když se řekne "přirozená krása", těžko si lze představit někoho jiného, než vévodkyni Kate. Její bezchybná pleť, zářící vlasy a hřejivý úsměv z ní dělají dokonalou manželku budoucího panovníka britského trůnu. Kate samozřejmě dobře ví, jak o sebe pečovat a rozhodně na sobě nešetří. Dobrou zprávou ale je, že v kosmetické kabelce vévodkyně z Cambridge najdete také produkty, které koupíte v drogerii či parfumerii a které vás rozhodně nezruinují!

  • Hydratační krém

     

    Nivea Zvláčňující denní krém pro normální až smíšenou pleť Pure
    Autor: archiv firem
    Těžko tomu uvěřit, ale je to tak. Jako svůj denní krém si vévodkyně Kate neoblíbila žádné velké luxusní značky a produkty za několik tisíc, ale denně s oblibou používá zvláčňující denní krém pro normální až smíšenou pleť Nivea Pure & Natural, který koupíte za 149 korun v každé drogerii a každém supermarketu. Je bez parabenů, silikonů a barviv a chlubí se 95% surovin přírodního původu. A když je dost dobrý pro Kate, proč by neměl být pro nás?
  • Linky a řasy

     

    Lancome Hypnose voděodolná řasenka, 559 Kč, koupíte na www.krasa.cz
    Autor: archiv firem
    Už od své svatby s princem Williamem si Kate oblíbila tenkou černou gelovou linku na horní víčka, která vám dokonale zvýrazní a prohloubí pohled. Co se očního líčení týče, zůstává vévodkyně věrná značce Lancome a řasence a linkám Hypnose.
  • Líčení

     

    Chcete-li být nalíčená stejnou značkou, jakou používá Kate, budete muset zavítat do parfumerie Douglas, která je v Čechách distributorem značky Bobbi Brown. Vévodkyně Kate si skvěle pigmentované produkty nemůže vynachválit hlavně na dokreslení obočí a zvýraznění svých líček. Kromě tvářenek a setu na obočí zbožňuje také bronzer a oční stíny od této značky.

    Bobbi Brown, Paleta očních stínů Rich Chocolate, 1730 Kč, koupíte v parfumeriích Douglas
    Autor: archiv firem
  • Vlasy

     

    Kérastase Uhlazující šampon pro suché a nepoddajné vlasy Bain Oléo-Relax,379 Kč, koupíte na www.krasa.cz
    Autor: archiv firem
    Takovou péči, jakou věnuje Kate svým vlasům, si pravděpodobně může časově i finančně dovolit jen málokterá z nás. Nutno ale říci, že vévodkyni se to rozhodně vyplácí, protože o jejích zářivých loknách mluví celý svět. Kate chodí třikrát týdně na foukání vlasů do luxusního londýnského salonu Richarda Warda. Vlasy si potom myje šamponem Kérastase pro suché a nepoddajné vlasy Bain Oléo-Relax.
  • Nehty

     

    Essie lak na nehty, 139 Kč, koupíte na www.blanchette.cz
    Autor: archiv firem
    Na výrazné rudé, vínové nebo snad dokonce černé nehty Kate neužije. Na super drahé laky na nehty ovšem také ne. Místo toho svým nehtům dopřává tělově růžové odstíny značky Essie, ideálně v odstínu Allure. Takto vypadají nehty, které nosí princezny.
  • Kruhy pod očima

     

    Yves Saint Laurent rozjasňující korektor Touche Eclat, 799 Kč, koupíte v parfumeriích Sephora
    Autor: archiv firem
    I vévodkyně má občas kruhy pod očima z nevyspání, obzvláště když jako znovu těhotná se silnými nevolnostmi pečuje o teprve ročního prince George. Ikonickým rozjasňujícím korektorem k zamaskování kruhů pod očima je Touche Éclat Radiant Touch od Yves Saint Laurent, na který nedá dopustit spousta žen, včetně Kate. Ano, investice je na korektor sice trošku velká, ale vězte, že tento produkt se podařil skutečně dokonale.
  • Parfém

     

    Illuminium White Gardenia Petals, zhruba 2300 Kč, koupíte na www.illuminiumfragrance.com
    Autor: archiv firem
    Vévodkyně z Cambridge střídá víc parfémů, podle nálady. Pokud ale chcete vonět stejně jako Kate v její svatební den, sáhněte po parfému Illuminium White Gardenia Petal. Vůně v sobě kombinuje lilie a jasmín a je k dostání pouze v Británii nebo přes internet. Bez velkého překvapení je ale velmi často vyprodaný a musí se na něj čekat. Každý chce zkrátka vonět jako Kate.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.