Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Které slavné krásky minulý týden zářily a které svůj outfit přepískly?
    25. února 2014 | 06:00

    Zimní měsíce se nesou v duchu společenských akcí, na kterých se objevují slavné krásky v róbách, o kterých tajně sníme. Občas se po červeném koberci projde i někdo, komu se model příliš nepovedl. Komu to minulý týden slušelo a kdo šlápl vedle?

  • Jennifer Lopez (44)

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz
    Čtyřiačtyřicetiletá latinskoamerická kráska všem dokázala, že rozhodně nepatří do starého železa. Na závěrečnou párty oblíbené talentové soutěže
    American Idol oblékla sexy černé šaty s rafinovanými průstřihy a dala všem na odiv své perfektní křivky. Jediné co kazilo celkový dojem byl vyčesaný drdol, mnohem víc by jí prospěly ledabylé vlny.
  • Martha Issová (32)

    Marta Issová
    Autor: profimedia.cz
    Šarmantní česká herečka, Marta Issová, která v současné době exceluje v seriálu České televize, Čtvrtá hvězda, byla za hvězdu i na Českých lvech. Ať si říká, kdo chce, co chce, podle mě je Marta prototypem krásné ženy a svůj půvab ještě podtrhla tmavě lososovou róbou doplněnou o něžně kontrastující psaníčko. Tleskáme!
  • Rita Ora (23)

    Rita Ora
    Autor: profimedia.cz
    Britská zpěvačka je mladá, krásná a ráda experimentuje. To potvrzují i šaty se "sýrovým" potiskem z dílny Moshino. V těch si exotická Rita vyrazila na večeři a vypadala skvěle. Zkrátka ví, co mladým ženám sluší.
  • Emma Smetana (26)

    Emma Smetana
    Autor: profimedia.cz
    Krásná a talentovaná moderátorka, Emma Smetana, zvolila na galavečer udílení cen Český lev pudrovou róbu, ve které vypadala jako antická bohyně. Líbilo se nám i psaníčko a prvorepublikový účes. Jediné, co nás zarazilo, byly semišové boty sportovního typu, které na fotografii naštěstí nejsou vidět.
  • Beyonce (32)

    Beyonce
    Autor: profimedia.cz
    Americká zpěvačka Beyonce se minulý týden stala ozdobou předávání cen Brit Awards, kde zazpívala svůj nový singl XO a blýskla se v nádherné třpytivé róbě. smaragdové šaty s průsvitnými rukávy jsou zkrátka skvost. Všechny v redakci po nich bezmezně toužíme. Ach jo!

Diskuse ke článku
.