Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Krásné ženy v krásných i podivných šatech.
    11. února 2014 | 06:00

    Zimní měsíce se nesou v duchu společenských akcí, na kterých se objevují slavné krásky v róbách, o kterých tajně sníme. Občas se po červeném koberci projde i někdo, komu se model příliš nepovedl. Komu to minulý týden slušelo a kdo šlápl vedle?

  • Petra Němcová (34)

    Petra Němcová
    Autor: profimedia.cz
    Česká topmodelka si minulý týden nenechala ujít velkou módní událost, Mercedes-Benz Fashion Week v New Yorku. A nebyla by to hvězdná Petra, kdyby opět nevypadala famózně. Pouzdrové šaty z francouzského módního domu Herve Leger jí padly jako ulité. Není co dodat.
  • Lindsey Vonn (29)

    Lindey Vonn
    Autor: profimedia.cz
    Nádherná reprezentantka v alpském lyžování se musela kvůli zranění rozloučit s účastí na Zimních olympijských hrách v Soči. Doma se ale rozhodně nenudí. Na newyorském fashion weeku si vyzkoušela roli modelky. Na přehlídkovém mole předvedla červené šaty od návrhářky Cynthie Rowley a byla tak krásná, že jí všichni přítomní odpustily i berle, bez kterých zatím nesmí chodit.
  • Gabriela Kratochvílová (23)

    Gabriela Kratochvílová
    Autor: profimedia.cz
    Současná držitelka korunky krásy trávila sobotní večer na Plese v opeře. Pro tuto slavnostní událost zvolila rudou róbu, díky které byla nepřehlédnutelná. Barva i střih šatů byla v pořádku, co se nám ovšem nezdá, jsou "popelkovské" rukavičky, levně vypadající psaníčko a boty s otevřenou špičkou.
  • Camilla Belle (27)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka bývá ozdobou každé společenské akce. Tentokrát ovšem šlápla vedle. Na premiéru nového filmu oblékla prapodivný kalhotový kostýmek, jehož vrchní díl zdobil potisk vznášející se květiny. Zadní část topu byla prodloužená jako frak, ale pokus o sexy pánský styl nevyšel.
  • Lucie Borhyová (35)

    Luci eBorhyová
    Autor: profimedia.cz
    Nejkrásnější česká zprávařka září štěstím. Potvrdila to i na oslavě 20. výročí televize Nova, kde konečně ukázala své těhotenské bříško v obtáhlých leopardích šatech. I když divoké vzory většinou rozšiřují, Lucii moc sluší. Stejně jako jí sluší a prospívá její partner Michal Hrdlička.

Diskuse ke článku
.