Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Komu to minulý týden slušelo a kdo propadl?
    21. ledna 2014 | 07:00

    Pojďme se společně opět podívat, co nového přinesl uplynulý týden do módního světa. Komu to slušelo, kdo přestřelil a kdo se příliš nevytáhl? Hodnoťte společně s námi.

  • Sandra Bullock (49)

    ...
    Autor: profimedia.cz, Reuters
    Oblíbená herečka, Sandra Bullock se minulý týden blýskla na červeném koberci během slavnostního udílení cen Screen Actors Guild Awards (televizní a rozhlasoví umělci) ve smaragdové róbě z lesklého materiálu. Padesátku už má sice na krku, ale neodradilo ji to od odvážného rozparku. Jediné, co nám nesedí je účes. Sandra měla zvolit spíše rozpuštěné vlasy s velkými vlnami nebo k drdolu přidat výrazný náhrdelník.
  • Tereza Fajksová (24)

    ...
    Autor: profimedia.cz, Reuters
    Česká Miss Earth 2012, Tereza Fajksová strávila sobotní večer na brněnském Plese v opeře. Smetanové bílé šaty a štrasové šperky udělaly z Terezy antickou bohyni. Mezi českými celebritami byla absolutní jedničkou.
  • Helen Mirren (68)

    ...
    Autor: profimedia.cz, Reuters
    Nestárnoucí britská herečka opět nezklamala. Na 25. ročníku Annual Producer Guild of Awards objevila ve splývavých šatech zdobených třpytivými kameny. Jako obvykle vypadala minimálně o dvacet let mladší a opět nám vyrazila dech.
  • Nela Slováková (23)

    ...
    Autor: profimedia.cz, Reuters
    Vítězka reality show Hotel Paradise si v sobota také nenechala ujít brněnský Ples v opeře a pro tuto příležitost zvolila velmi "zajímavý" model. V přeplácaných šatech působila jako maturantka střední školy v Horní Dolní. Striptérské boty a červený lak celkovému dojmu moc nepřidaly. Nejhorší model uplynulého týdne!
  • Jesse Jane (33)

    ...
    Autor: profimedia.cz, Reuters
    Pornoherečka, Jesse Jane své řemeslo nezapře. Minimalistické černé šaty skoro nezvládly tíhu jejího poprsí. Nevkusné!

Diskuse ke článku
.