Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jaro je tady, vytáhněte první modely! Co letos frčí?

  • Roztrhané džíny a lehké svršky, jaro je tu!
    24. února 2014 | 06:00

    I když kalendář mluví jinak, jaro už přišlo. Jak nosit jarní kousky už nyní?

  • Vyměňte zimní kabáty

    ...
    Autor: Archiv firem
    Stálicí jara je kožená bundička. Teploty venku už nám dovolují ve svém oblíbeném kousku vyrazit a tak vám přináším tip, s čím ho zkombinovat, abyste byla v kurzu a nezmrzla.Základem všeho je vrstvení: přes tričko přehoďte lehký svetřík a bundu doplňte kožešinovou vestu. Zahřeje vás, i když je lehoučká a dodá outfitu šmrnc. Klasické džíny obměňte za mentolové kalhoty, které přivolají jaro a vypadají velmi svěže. I přesto, že blogerky už pomalu vytahují lodičky, já doporučuji ještě chvilku zůstat u kotníčkových bot a předejít nepříjemnému nachlazení. Skoro jarní model pak určitě rozzáří červená kabelka se zajímavými detaily, která zpestří jinak do studena laděné barvy.

  • Zahalte se do květin

    ...
    Autor: Archiv firem
    Sluníčko za okny přímo volá po šatech. Sáhněte po jarních barvách s delšími rukávy, abyste je mohla nosit už nyní. Jednoduchý střih šatů dává vyniknout krásnému vzoru a s páskem pro zvýraznění pasu si ho může dovolit i korpulentnější žena. Obměnu si žádá i tmavý zimní kabát. Zejména ve dnech, kdy není po dešti ani vidu, si můžete dovolit bílou nebo sladce růžovou variantu. Naprosto jsem se zamilovala do sladkého kabátu z Manga, který vypadá jako župan. I přes slunečné počasí je ráno či večer stále trochu chladno. Zahřejte se punčoškami a hřejivou kožešinou. Tip na závěr: Letošní jaro vrací na výsluní kulaté brýle alias „lenonky“. Pořiďte si takové i vy!

  • Vlezte partnerovi do skříně

    ...
    Autor: Archiv firem
    Boyfriend džíny se minulý rok dostaly ze šatníků módních ikon až k nám a rozhodně nehodlají odejít. Kalhoty, které vypadají, jako byste si je půjčila od vašeho milého, jsou na ženách tak sexy! Ohrňte je nad kotníky, zkombinujte s vysokými podpatky a přidejte objemný kabát v nepřehlédnutelné červené. Mixování vzorů není stejně jako pánský styl pro každého. Spojení černobílých proužků a leopardího vzoru mě ale nepřestává bavit a zvládne ho i módní začátečník. Pro podtrhnutí vaší ženskosti doplňte outfit výrazným náhrdelníkem.

  • Stylové bundy

    ...
    Autor: Archiv firem

    Koho nebaví kožené nebo džínové bundy, mám pro něj skvělou zprávu – pofrčí bombery. Do obchodů se teprve dostávají, ale tenhle kousek už v H&M najdete a svým neobvyklým potiskem mě naživo opravdu zaujal. Přestože se vám může zdát smutný a nevýrazný, ve spojení s černými kousky je velmi elegantní a šik. V kombinaci s koženými kalhotami a béžovými botami bude vypadat opravdu stylově. A jak tento trend nosit již nyní? Pod bundu přidejte teplý svetřík a kolem krku uvažte teplou šálu. Můžete vyrazit!

  • Romantické retro

    ...
    Autor: Archiv firem

    Trendy, jako holá ramena, musíme ještě chvíli nechat doma. V čem ale můžeme směle do ulic města, jsou dlouhé plisované sukně. Přiznávám, ani tato módní záležitost nesluší každému, věřím ale, že se mezi vámi její milovnice najdou. I přes lehkost materiálu, můžete se správnými doplňky sukni nosit už teď. Že nesmíte zapomenout na punčocháče, asi nemusím zmiňovat. Jaký svrchník ale zvolit? Skvěle bude vypadat kožená bunda s beránkem! Spolu se stylovými pilotkami evokuje slavnou éru Toma Cruise a jeho filmu Top Gun. Podtrhněte romantiku pastelové sukně jemným růžovým psaníčkem s kamínky. Boty na platformě dovolí i ženám menšího vzrůstu nosit dlouhé sukně a nevypadat ještě menší.  Doplňkem pro fajnšmekry je stylový klobouk.

Autor: Kristýna Dolejšová
Klíčová slova:  trendy, móda, jaro, outfity, kožená bunda, šaty
Diskuse ke článku
.