Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Buďte trendy a v teple: Zachumlejte se do kožešiny!

27. ledna 2014 | 14:30

Svůj velký zimní comeback ohlásila kožešina. Pokud dáte na trendy, rozhodně by vám v šatníku neměl chybět stylový "chlupatý" kousek. A co je na tom nejlepší? Letošní zimu mají zelenou umělé kožešiny, které pořídíte za dostupné ceny téměř na každém rohu.

Připadá vám kožešinový kabát příliš nápadný? Nevadí, v kurzu jsou i nejrůznější chlupaté límce, vesty, kabelky, boty i šperky!

Co se týče barevnosti, hrají prim zvířecí vzory a v těsném závěsu zůstávají odstíny černé, béžové a šedé. Ovšem ani milovnice barev nemusí věšet hlavu, povolena je také modrá, červená a žlutá, ale pouze v tlumených tónech.

Zahřejí i zakryjí

...
Autor: archiv firem

Výhodou kožešinového oblečení je, že vás nejen dokonale zahřeje, ale také dokáže schovat přebytečná kila. Pouhý jeden kousek navíc dokáže oživit vzhled fádního modelu. Pořiďte si bundičku v decentních barvách nebo s tygřím vzorem a jako doplněk stylové chlupaté klapky.

V teple a za dámu

Autor: archiv firem

Huňaté kožichy už dávno nejsou záležitostí postarších dam z vyšších vrstev. Trendy kabátek může mít každá z nás. Můžete k němu bez okolků přidat i chlupatý límec nebo psaníčko.

Jednotlivé módní kousky si prohlédněte v naší fotogalerii.