Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mužské legíny jsou všem k smíchu! Co si o nich myslí návrhářky?

Co si o megínách myslí návrhářky a stylisti?
29. ledna 2014 | 06:00

Tenhle trend opravdu trochu zahýbal světem a názory na něj se diametrálně rozcházejí. Zatím co někteří ho považují za další krok kupředu v módním světě, jiní by mužské legíny, neboli megíny, jak se jim nově říká, nejraději pohřbili pod zemí.


Jitka Válková Miss (partner cvičitel Míra Cipra)
"Vůbec jsem netušila, že něco takového budou letos muži nosit, ale proč ne. Umím si to představit na hubených mužích, ale určitě je potřeba dobrý styling. Ale na svém partnerovi si to představit ani nechci, tím že posiluje a má vypracovanou postavu, by mu to vůbec neslušelo. Samozřejmě i on nosí třeba na kolo takové ty sportovní kraťasy elasťáky, ale to je na sport. Určitě nás nepotkáte ve společnosti oba v legínách.

Jitce Válkové se cit pro módu vyhl velkým obloukem.
Autor: Pavel Machan

Stylista a módní návrhář Michael Kováčik
Z historického hlediska byly legíny vymyšlené právě pro muže. Až časem se z toho stal ženský trend. Pánské legíny se objevují v posledních kolekcích více módních návrhářů a doplňují je kraťasy. Tento trend jsem si velmi oblíbil aj já.

Sandra Kisić (blogerka Boo needs new shoes)
Na megíny? Na gayích si myslím, že by to mohlo být ještě ok, takže Honza Pokorný v pořádku a potom si to dovedu představit na hubeňourech.

Beáta Rajská módní návrhářka
Tenhle trend si zřejmě neoblíbím. Já mám ráda, když muži vypadají jako muži.

Taťána Kovaříková módní návrhářka
Legínám na mužích se musím jen upřímně zasmát. Myslím si, že ne každý muž má tak pěkné nohy, aby si to mohl dovolit. Rozhodně mám v legínách raději ženy, protože ženské nohy jsou mnohem hezčí, na mužích obdivuji jiné části těla.