Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tipy redakce: Oblečení, bez kterého se v mrazivých dnech neobejdeme!

  • Redaktorky Bleskprozeny.cz prozradily, díky kterým módním kouskům přežívají zimu.
    24. ledna 2014 | 09:00

    Minulý týden jsme vám prozradily, bez jaké kosmetiky nedáme ani ránu. Dnes jsme se rozhodly se s vámi podělit o oblečení a módní doplňky, bez kterých si zimu neumíme vůbec představit. A jaké jsou ty vaše?

  • Redaktorka Brigita

    Bavlněný šátek, New Yorker, 249 Kč.
    Autor: archiv firem
    Protože přímo nesnáším, když mi v zimě táhne na krk, neobejdu se bez kabátu se stojáčkem a bez velkého bavlněného šálového tunelu, který si natřikrát omotám kolem krku a vyrážím do mrazivých ulic.
  • Redaktorka Andrea

    Válenky, Cropp Town, 1299 Kč.
    Autor: archiv firem
    Na každou zimu si pořizuji nové válenky, díky kterým mám celou zimu nohy v teple. Jsem si vědoma toho, že nepatří mezi nejkrásnější obuv, ale já jsem se do nich zkrátka zamilovala a nehodlám se jich vzdát. Loni jsem nosila svítivě růžové, letos jsem přesedlala na klasické černé ozdobené kovovými hroty.
  • Redaktorka Gábina

    Zimní kabát, Hempo HoodLamb, po slevě 5 000 Kč.
    Autor: archiv firem
    V zimě rozhodne neobejdu bez teplého kabátu. Od jistého věku jsem zjistila, že nemůžu nosit krátké bundičky nebo svrchníky, ve kterých mi táhne na záda. Bez kabátu bych zimu zkrátka nepřežila. Letos jsem svůj šatník obohatila o skvělý kousek od značky Hemp HoodLamb, který je z biobavlny a konopí a vnitřní kožíšek je z recyklovaných petláhví. Je úžasně teplý, takže letošní zimy se nebojím!
  • Redaktorka Lenka

    Dotykové rukavice, Asos.com, cca 250 Kč.
    Autor: archiv firem
    Bez rukavic mě v mrazivém počasí nepotkáte. Mám totiž hodně citlivou pokožku na rukou, takže mi okamžitě do krve rozpraskají. A protože mám téměř bez přestání v ruce svůj smartphone, musela jsem si pořídit ty dotykové, se kterými ho můžu ovládat.
  • Šéfeditorka Markéta

    Péřový kabát, Gamisport, 8290 Kč.
    Autor: archiv firem
    Nejlepší oblečení do opravdové zimy je můj péřový kabát. Můžete pod ním mít jenom tílko a stejně vám bude vedro. Ano, horko mi je v něm v podstatě pořád. Ale ta první chvilka, když se do měkoučkého peří zabalíte stojí za to. Můžete ho používat i jako spacák nebo spíš peřinu. Pořídila jsem si ho v Americe za zhruba třetinu ceny před mojí dobrodružnou cestou do Ruska. Na Urale, kde byla opravdová zima se mi opravdu hodil. V Praze ještě chvíli počkám, než ho ze skříně vytáhnu.
  • Redaktorka Michaela

    Čepice, Tally Weijl, 159 Kč.
    Autor: archiv firem
    Hned, jak klesne teplota, nasazuji čepici. Předejdu tak zdlouhavým návštěvám doktorů, protože jsem hodně náchylná k nachlazení. Nejrůznějších čepic, kulichů a beranic mám doma spoustu, zajímavé je, že jsou všechny šedé a černé. Jednou z nejoblíbenějších je infantilní čapka s oušky, kterou zkrátka zbožňuji.

Diskuse ke článku
.