Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Módní stylista radí, bez čeho se na jaře neobejdete!

Bez těchto módních kousků se na jaře neobejdete!
22. ledna 2014 | 06:00

Každá sezóna s sebou přináší tzv. must have kousky. To je oblečení, bez kterého se milovnice trendů zkrátka neobejdou. Zeptali jsme se módního stylisty a návrháře, Michaela Kováčika, který vám prozradí, jaké trendy budou na jaře absolutně top. 

Dvorní stylista mladých a krásných modelek Anety Vignerové, Jitky Nováčkové a Lindy Bartošové, Michael Kováčik nám odtajnil trendy, které budou absolutním hitem v nadcházející sezóně jaro/léto. 

Líbí se vám nebo to není váš šálek kávy?

1. Trička a mikiny s nápisy

Pokud se zajímáte o nejnovější trendy, rozhodně by ve vašem šatníku neměly pro sezónu jaro/léto chybět trička a mikiny s cool nápisy a potisky, které často vyjadřují určité poselství nebo odkaz.

Stylista Michael Kováčik
Autor: archiv Michaela Kováčika

2. Koženy křivák

Nejedná se o úplně nový trendy, ale o klasiku, která nikdy nevyjde z módy. Kožený křivák by se měl nacházet v šatníku každé ženy, protože je vhodný pro každodenní nošení, ale také se dá sladit s elegantním outfitem na luxusní párty i pracovní meeting. 

3. Bílé široké kalhoty

Osvěžte svůj jarní šatník dlouhými širokými kalhotami v bílé barvě, které sahají až na zem. Prodlouží vaše nohy a dají se fantasticky kombinovat s bílou halenkou a koženým křivákem. 

Šaty se vzorem kohoutí stopa Mango, 999 Kč
Autor: archiv firmy

4. Vzory

Velkým hitem nastávající sezóny jsou nejrůznější vzory. Proužky, kostky, puntíky a další asymetrické tvary, které se dají kombinovat s basic kousky všech barev. Nebojte se experimentovat. 

5. Květy

Největším hitem se staly květinové potisky. Ve svých stávajících kolekcích je použili téměř všichni světoví návrháři a velké obchodní řetězce se nechaly inspirovat. Nebojte se pomocí květin rozzářit svůj outfit.