Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Móda v naší redakci: Bojujeme proti podzimní šedi!

  • Společně jsme se rozhodly rozzářit sobě i vám dnešní depresivní podzimní den!
    20. listopadu 2013 | 12:00

    Podzim je v plném proudu a my v redakci jsme se rozhodly zvednout si náladu barevnými outfity. Není přece nic pozitivnějšího než ulice plné barevného oblečení, doplňků a zářivých úsměvů.

     

  • Marie Dvořáková, redaktorka Blesk pro ženy

    ...
    Autor: archiv redakce
    Žluté šaty jsem dostala od své dcery Anežky a byla to láska na první pohled. Pro mne je to totiž geniální kombinace oblečení, v němž je mi teplo, svítí na dálku a já si v něm připadám docela sexy. Víc po kousku látky asi chtít nemůžu.

  • Michaela Čentešová, redaktorka Bleskprozeny.cz

    ...
    Autor: archiv redakce
    Běžně vůbec vzorované oblečení ani doplňky nenosím, ale jakmile přijde podzim, mám neodolatelnou chuť nosit leopardí vzory. Nevím čím to je, ale bez své chlupaté čepice, ve které podle manžela vypadám jako šmoula, a šátku se během chladných měsíců neobejdu.

    Šátek - Zara, 699 Kč

    Čepice - H&M, 399 Kč

  • Andrea Zelníčková, redaktorka Bleskprozeny.cz

    ...
    Autor: archiv redakce
    Ať je jakékoli roční období, nejraději nosím tmavé barvy v kombinaci s bílou. Myslím, že jako blondýnce mi sluší a navíc zeštíhlují. Když ale přijde depresivní podzim, vždycky svůj outfit rozzářím nějakým veselým doplňkem. Nejraději mám barevné kabelky, šátky a šperky. A jelikož jsem téměř pořád nabyta pozitivní energii, nešetřím s rozdáváním úsměvů.

    Šátek - dárek od kamarádky

    Náušnice - internetový obchůdek, 80 Kč

  • Tereza Jandová, grafička

     

    ...
    Autor: archiv redakce
    Moje povolání grafičky mě naučilo milovat barvy. Ani deštivý podzim mě nezastaví v nošení pestrobarevných outfitů, které zvednou náladu mě i mému okolí.

    Kabát - C&A, cca 1400 Kč

  • Lenka Chvostová, redaktorka Bleskprozeny.cz

    ...
    Autor: archiv redakce
    Mojí nejoblíbenější barvou je červená ve všech odstínech. Nedávno jsem zjistila, že mnou odsuzovaná růžová, je vlastně úžasně pozitivní barva, která sluší snad každé ženě. Proto jsem si v "sekáči" pořídila tuhle hřejivou vestu, bez které na podzim nedám ani ránu.

    Vesta - Seconhand, 100 Kč

  • Brigita Zemen, redaktorka Bleskprozeny.cz

    ...
    Autor: archiv redakce
    Barvy prostě miluji! Nejvíce si ujíždím na barevných doplňcích od mladých českých designerů. Jejich výrobky jsou originální a pro mě zkrátka neodolatelné.

    Náušnice - Extravagart.cz, 290 Kč.

  • Simona Procházková, redaktorka Blesk pro ženy

    ...
    Autor: archiv redakce

    Možná je to v mém věku trošku infantilní, ale mám ráda sytě růžovou. Snad si ji jako bruneta můžu dovolit. K mým oblíbeným doplňkům patří tato šála, kterou nosím v létě i v zimě na různé způsoby. Druhým favoritem je čelenka, kterou jsem dostala od své kadeřnice a okamžitě si ji zamilovala. Nepotrpím si na výrazné šperky ani výstřední modely, ale šátky, šály a čelenky mi v garderobě nesmí chybět.

    Čelenka - dárek od kadeřnice

    Šála - dárek od kamarádky