Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zima klepe na dveře: Je čas se zachumlat!

28. listopadu 2013 | 12:00

Zima je tu! Chodit bez čepice už dávno není frajeřina! A proto je pravý čas se pořádně vyzbrojit. Módní obchody nabízí zimní doplňky v různých stylech, ve kterých si nebudete připadat jako sněhulák, ale jako zimní královna.

Když jsem se ráno probudila, byla v ložnici neobvyklá tma. Ještě aby ne, když střešní okno bylo zamrzlé a zasypané prvním sněhem. V tu ránu jsem začala šílet, že mám čepici z loňské kolekce a úplně jinak barevné rukavice.

Protože jsem si řekla, že byste na tom mohly být podobně, rozhodla jsem se vybrat pro vás aktuální zimní doplňky, které vás nejen ochrání před mrazem, ale také vám budou nesmírně slušet!

Hlava v teple

Čepice, rukavice a šála patří do základní zimní výbavy.
Autor: archiv firem

Když je vám venku zima na hlavu, je všechno špatně! Pokrývky hlavy vás totiž nejenom zahřejí, ale také ochrání před nastydnutím a brání mrazu ničit vlasy. Vybrala jsem pro vás nejrůznější styly od dívčí čepice s mašlí, přes ušatý kulich, až po beranici.

Chráníme své ruce
...
Autor: archiv firem

Promrzlé ruce dokážou způsobit pořádnou bolest. Navíc vlivem mrazu dostává pořádně zabrat vaše pokožka, které mnohdy nepomůžou ani ty nejlepší krémy. A nechcete mít přece popraskané ruce až do léta! Pořiďte si hravé a stylové palčáky, nebo elegantní kožené rukavice.

Třetí do party
...
Autor: archiv firem

Třetí člen povinné zimní výbavy je šála. Nemusí být za každou cenu stejně barevná jako čepice a rukavice, ale měla by alespoň ladit. Ať už jste fanynkou spojených šal, které se ledabyle omotávají, nebo máte radši oddělené konce ozdobené třásněmi, na své si přijdete v každém módní obchodě.

Přeji vám úspěšný boj proti prvním mrazíkům!

Jednotlivé čepice, rukavice a šály naleznete v naší fotogalerii.