Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Natalie Portman miluje Dior! Buďte šik jako ona i v levnější variantě!

7. listopadu 2013 | 13:30

Dnes přichází do českých kin dlouho očekávaný film Thor: Temný svět, ve kterém hraje hlavní ženskou roli půvabná Natalie Portman. Ta plní své povinnosti spojené s propagací filmu na výbornou a navíc s grácii. Inspirujte se jejími modely!

Shlédnutí pokračování velkolepé adaptace komixu je výborným programem pro milovníky dobrodružného fantasy. Po boku svalnatého Chrise Hemswortha (Thor) se tentokrát objevila oscarová herečka Natalie Portman, která na propagačních večírcích zazářila ve dvou elegantních modelech z dílny Dior.

Dior - známka luxusu

Zakladatel značky Christian Dior byl jedním z nejuznávanějších módních návrhářů vůbec. Dior v současné době vyrábí nejen dámskou a pánskou konfekci, ale i parfémy, šperky a kosmetiku. Po celém světě je přes 150 butiků, z toho jeden v Pařížské ulici v centru Prahy.

Přinášíme vám inspiraci, díky které můžete na premiéru filmu vyrazit stejně šarmantně oblečena jako hvězdná Natalie. Samozřejmě nechceme, aby vás nákup nových kousků "zrujnoval", proto jsme vybraly levnější varianty, které vám budou slušet.

V jednoduchosti je krása
...
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Na jednu ze společenských akcí propagující výše zmiňovaný film přišla krásná herečka v luxusním třpytivém modelu. Natalie vsadila na kombinaci panského stylu a ryze ženských prvků jako jsou flitry. Vy můžete být stejně šik, i když váš outfit nebude zdobit luxusní značka.

Glanc Audrey Hepburn
...
Autor: archiv firem, profimedia.cz

V ten samý den se Natalie rozhodla zůstat věrná své oblíbené značce a z pohodlných "pánských" kalhot se převlékla do elegantních šatů ve stylu ikony 60. let, Audrey Hepburn. Černobílé šaty mohou zdobit i váš šatník! A nezapomeňte na třpytivé náušnice, které vytvářejí luxusní dojem z celého modelu.

Jednotlivé módní kousky, jejich značky a ceny naleznete v naší fotogalerii.