Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nepohodlná kancelářská móda je minulostí. Poradíme vám, jak nosit džíny do práce

10. října 2013 | 07:00

Klasické modré džíny miluje téměř každá žena. Tak proč se jich vzdávat a nosit je jen ve svém volném čase? Nastražte uši! Džíny jsou povoleny i do kanceláře nebo na pracovní schůzku. Stačí vědět, jak na to!

Ve většině kancelářích je povolen tzv. casual dress code, v překladu volný pracovní styl. Pokud je i ve vašem zaměstnání dovolen, nemusíte se bát přijít do práce v oblíbených džínách. Všechno má ovšem svá pravidla!

Džíny nesmí být rotrhané a rozhodně musí být jednobarevné. Nenápadné vyšisovaní na stehnech i výraznější aplikace na kapsách jsou povoleny. V žádném případě nekombinujte džíny s bavlněnými tílky, teniskami nebo mikinou. Tyhle outfity si schovejte na svůj volný čas.

Osvědčená klasika
...
Autor: archiv firem

Tmavé džíny se do práce hodí nejvíce, protože připomínají klasické černé společenské kalhoty. Když k nim obléknete univerzální bílou halenku s aplikacemi na límečku a černé projmuté sáčko, váš pracovní outfit bude naprosto v pořádku. Celý model můžete zvýraznit blýskavými náušnicemi a barevným šátkem.

Souhra podzimních barev
V dnešní pokročilé době jsou džíny povoleny i do práce. Má to ovšem svoje zásady, které se musí dodržovat.
Autor: archiv firem

Lehce vyšisované džíny jsou také povoleny. Zkuste je zkombinovat s kobaltově modrým peplum topem a stejně barevnými lodičkami. Přidáním bordó sáčka a náhrdelníku všem dokážete, že módní svět vám rozhodně není vzdálený. Kobaltově modrá a barva vinné révy jsou totiž absolutním hitem podzimu.

Kancelářský odvaz
...
Autor: archiv firem

Tento model patří rozhodně na pracovní místa, kde je volný styl samozřejmostí. Světlé 7/8 džíny s vysokým pasem vytvoří romanticky ženský model ve spojení s pudrově růžovým topem a meruňkovým šálem. Chelsea boots můžete případně vyměnit za univerzální černé lodičky. Odzdobte se barokními náušnicemi, které podtrhnou vaši ženskost.

Komerční sdělení:

Chcete se oblékat podle italské módy? www.Italiedoskrine.cz

Na jednotlivé módní kousky a jejich ceny se můžete podívat v naší fotogalerii.