Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vyražte s kůží na trh: Tipy, jak na podzim nosit koženou módu

9. října 2013 | 06:00

Oblečení z pravé kůže není žádná levná záležitost. Naštěstí tu máme stejně dobře vypadající náhražky, které svůj módní účel splní na výbornou. Navíc letošní podzim fandí kožené módě víc, než kdy jindy.

Kožená bunda je hitem už nějaký ten pátek, ale letos se můžete odvázat mnohem více. Letí kožené kalhoty, sukně, topy i kabáty. Dejte jim šanci a uvidíte, že si je zamilujete stejně jako zpěvačky Rihanna, Gwen Stefani nebo Fergie.

Ukážeme vám, jak kombinovat jednotlivé kožené kousky a které materiály se k nim hodí.

 

Femme fatale

...
Autor: archiv firem

Kožené šaty už dávno nejsou záležitostí lehkých dívek ani domin s bičíkem! Vydobyly si své místo na pomyslném žebříčku módních trendů a my doufáme, že se tam nějakou sezónu ještě udrží. V kombinaci s krémovým kabátkem v nich rozhodně nebudete vypadat lacině a lesklé psaníčko potvrdí, že se ve světě módy bravurně orientujete.

Holka z ulice
...
Autor: archiv firem

Dívky a ženy, které dávají přednost pohodlnějšímu stylu, by měly vsadit na kožené legíny. Když je zkombinujete s kousky v barvě vinné révy, která je hitem letošního podzimu, máte vyhráno. Ženy se silnějšími stehny by měly na legíny zapomenout, protože koženka může upozornit na nedostatky, které možná doposud úspěšně skrýváte.

Hrátky s kůží

Kožená móda je zpět. Víme, jak ji správně nosit!
Autor: archiv firem

Jedním z největších trendů letošního podzimu je kožená sukně střižená do tvaru písmene A. Když se rozhodnete si ji pořídit, neváhejte ji ještě více oživit dalšími koženými kousky. Letos je dovolen i mnohem volnější střih, ve kterém se budete cítit pohodlně. A když budete chtít, klidně k celému outfitu nazujte tenisky a vyražte. Buďte zkrátka svá!

Kombinace nesmrtelných trendů
...
Autor: archiv firem

Pouzdrová sukně je absolutním hitem podtrhujícím ženskost již přes 100 let. A když je navíc z poloviny kožená, stává se absolutní jedničkou. K takové sukni můžete nosit libovolně barevné halenky, které znevšedníte přidáním nepřehlédnutelného šperku.

Mnohem více kožených trendy kousků a jejich ceny naleznete v naší galerii.