Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Top 20 podzimních kabátů: Ulovte si ten svůj!

8. října 2013 | 06:00

Rtuť teploměru nezastavitelně klesá, proto přestává být čas na hrdinství. Odložte krátké budničky a pořiďte si podzimního společníka, který vás zaručeně zahřeje. Letos je opravdu z čeho vybírat.

Důkladně jsme pro vás zmapovali obchody a vybrali dvacet nejstylovějších kabátů podzimní sezóny.

Pořiďte si ležérní parky, kabáty inspirované vojenskou uniformou, nebo třeba černou klasiku doplněnou zvířecím vzorem.

Nesmrtelná klasika

...
Autor: archiv firem

Pokud patříte mezi ty, které nedokážou na podzim nosit veselé barvičky, nevadí. Nadčasová klasika je nesmrtelným hitem již několik let, jen se trochu změnily některé prvky. Obrovským trendem jsou například kabáty inspirované uniformami. Vojenskou módu evokují knoflíky, pásky, aplikace na ramenou i střih podle pravítka. Trefou jsou i tzv. oversized kabáty, které jsou o třeba o dvě čísla většina, než jste normálně zvyklá.

Filmová romantika

...
Autor: archiv firem
Pro věčné romantičky jsou tu pudrové kabáty podtrhující ženskost. Vybrat si můžete hned z několika střihů - rovný, projmutý nebo třeba oversized. Nejlépe k nim vypadají pouzdrové sukně nebo kalhoty s puky doplněné o vysoké podpatky. Raději se vyvarujte kombinování s černou barvou, proto celkový dojem by mohl působit tvrdě až nevkusně.

Smršť originality

Ve výběru těch nejlepších kabátů se objevily i originální kousky pro odvážné ženy.
Autor: archiv firem

Pro milovnice nevšedních kousků jsme vybrali to nejvýraznější z letošní sezóny. Křiváky, kabáty s koženými rukávy, s výraznou kožešina, kostkované i army maskované a v ovocných barvách. Naším největším favoritem je limetkový kabát, v kterém vás zaručeně nikdo nepřehlédne. Popusťte uzdu vaší fantazii a proplujte podzimem ve zbrusu novém a originálním modelu.

Všechny kabáty a jejich ceny naleznete v naší fotogalerii.