Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nesmrtelný trend: Kobaltově modrá sluší ženám v každém věku

30. září 2013 | 06:00

Kobaltová modř s létem nekončí. Naopak, je ideální barvou pro rozjasnění podzimního šatníku. A co víc? Nedají na ni dopustit ani celebrity! A to v každém věku. Královská modrá totiž sluší všem!

Královská neboli kobaltová modř získala své druhé pojmenování po namodralém kovu, který se mimo jiné využívá k barvení skla a keramiky.

Pronikavě modrá barva je hitem jak ve vašem šatníku, tak i v líčidlech, doplňcích a bytovém zařízení. My se zaměříme na oblečení a doplňky, které jsou neuvěřitelně univerzální. Kobaltová barva totiž sluší zrzkám, blondýnkám i brunetám. A také nesmělým dívkám, ženám ve středních letech i dámám v pokročilém věku.

Mladá generace

Do kobaltově modré se zamilovaly i zpěvačky Katy Perry a Taylor Swift. Ačkoli jsou naprosto rozdílné typy, oběma maximálně sluší. Nebojte se experimentovat, v těchto letech se přece fantazii meze nekladou. Proto vybírejte z především ze šatů, kraťasů a extravagantních šperků.

Náš tip: Vsaďte na královsky modré lodičky na vysokém podpatku, které vám vykouzlí nekonečně dlouhé a sexy nohy.

Na vysoké noze, TopShop, cca 2000 Kč.
Autor: Archiv firem

Stylové maminky

Je čas na rafinovanost. I bez přehnaného odhalování můžete být sexy. Nevěříte? Intenzivní modř vás rozzáří a na okolí působí sice klidně, ale zároveň i velmi provokativně. 

Náš tip: Pořiďte si modré sáčko ve vojenském stylu, které můžete kombinovat s pouzdrovou sukní, cigaretovými kalhotami i svůdnými koktejlkami

Sako ve vojenském stylu, Mango, 999 Kč.
Autor: Archiv firem
Vznešené dámy

Strhněte na sebe pozornost a ukažte okolí, že rozhodně nepatříte do starého železa. Stačí se držet heslem : V jednoduchosti je krása. Oblíbený a pohodlný model doplňte kobaltově modrým šálem, trendy kabelkou nebo nevšedním šperkem. Tím dokážete ostatním, že jste ve světě módy jako doma.

Náš tip: Pořiďte si praktickou kabelku, do které se vejde všechno, co žena potřebuje. Geometricky přesná taška s nádechem kobaltově modré je trefou do černého!

Modrá kabelka, Zara, 899 Kč.
Autor: Archiv firem

Mnoho dalších královsky modrých produktů si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.