Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Trendy hodinky za dobrou cenu: Nosí se výrazné kousky podtrhující styl

4. října 2013 | 14:55

Trend letošního podzimu velí okázalost a to hlavně ve špercích a doplňcích. Neobejdete se bez nápadných náramků, prstenu, ale také bez hodinek. A právě hodinky jsou jedním z doplňků, které si teď můžete pořídit za skvělou cenu.

Jak správně nosit hodinky

1. Pro hodinky je doslova jako stvořená levá ruka. Je tomu proto, že většina lidí jsou praváci a tak je nošení hodinek na druhé ruce přirozenější a pohodlnější.

Hodinky Lacoste, 4 199 Kč
Autor: www.italiedoskrine.cz
2. Nemusíte mít na zápěstí luxusní kousek za desetitisíce, ale vaše hodinky musejí být čisté. Ani ten nejluxusnější kousek světoznámé značky nebude vypadat luxusně, pokud bude mít zamaštěný ciferník a čouhající vlasy z řemínku. Hodinky jsou vaší vizitkou, stejně jako vaše samotné ruce, které by měly být také dokonalé.

3. Základem je také správná délka řemínku, která nesmí být ani příliš dlouhá a ani krátká, zkrátka tak akorát. Hodinky vám nesmějí na ruce plandat a otáčet se ciferníkem dolů, ale ani se vám nesmějí zařezávat do zápěstí a vytvářet otlaky.

Hodinky DKNY, 2 499 Kč
Autor: www.italiedoskrine.cz
4. Rozdíl mezi muži a ženami v nošení hodinek je v jejich blízkosti k zápěstí. Muži by měli připínat hodinky co nejblíže k zápěstí, čímž dokazují svoji zralost, temperament a také osobnost. Naopak ženy by je měli nosit pár centimetrů od zápěstí, aby nenarušily jeho ladnost a linii.

PERFEKTNÍ HODINKY K PODZIMNÍMU OUTFITU NAJDETE ZDE