Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Béžové kalhoty 4x jinak a pokaždé stylově. Inspirujte se!

20. září 2013 | 06:00

Nové trendy sice milujeme, ale klasika je klasika. A béžové kalhoty jsou rozhodně považovány za nezbytný kousek v našem šatníku. My v redakci jsme je zvolili módním hitem podzimu.

Díky perfektně padnoucímu střihu a univerzální barvě jsou tyhle nohavice vhodné k jakékoli příležitosti. Proto se vyplatí do nich investovat.

Stačí jen vyměnit vršek, přidat doplňky a rázem přetvoříte kancelářský outfit na obědový nebo volnočasový na outfit vhodný na romantickou večeři.

Nevěříte? Přesvěčte se na vlastní oči.


Z páteční večeře na víkendový výlet
Univerzální béžové kalhoty můžete využít snad ke každé události.
Autor: archiv firem

Ať už vyrážíte na romantickou, nebo pracovní dovolenou, elegantní kalhoty jsou tou správnou volbou. Když je zkombinujete s romantickým topem a divokými doplňky, vytvoříte ďábelsky elegantní outfit. A pokud se večeře kvůli pár skleničkám vína "trošku" protáhne, nezoufejte, že se ráno nestihnete dostatečně připravit na plánovaný výlet. Stačí jen vyměnit "jehly" za pohodlné polobotky, tygři kabelku za tašku přes rameno a top za univerzální  a vzdušnou halenku. A perfektní víkendový outfit je na světě.

Z práce na oběd s kamarádkou
...
Autor: archiv firem

Univerzálnost béžových kalhot zdaleka nekončí. Můžete v nich vyrazit i do práce nebo na pracovní schůzku. Vsaďte na krémovo-černou kombinaci, která přímo vyzařuje vznešeností a vkusem. Černé sáčko ozdobte štrasovou broží a dílo je dokonáno. A teď stačí pouhých pár vteřin a z kancelářské módy jako mávnutím kouzelného proutku vytvoříte téměř sportovní styl. Navlékněte námořnické triko, lesklé balerínky a menší kabelku crossbody a hurá za přítelkyní.

Zdroj inspirace: Dailymail.co.uk

Jednotlivé produkty a jejich ceny naleznete v naší fotogalerii.