Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kabátová mánie: Inspirujte se podzimními modely slavných žen

25. září 2013 | 06:00

Letní bundičky už můžete s konečnou platností zastrčit hluboko do skříně. Přišel čas padajícího listí, sychravého počasí a podzimních kabátů. Nevíte, který si z nabízeného množství vybrat? Zkuste se inspirovat u slavných žen, které i z "obyčejného" kabátu dokážou udělat módní hit.

Co se týče kabátů, máte při jeho pořizování poměrně volnou ruku. Frčí trenčkoty, parky, peleríny, ale i kůže a kožešina. My jsme zapátrali a vybrali pro vás nadčasovou klasiku.

A abyste rovnou věděla, co si k nově pořízenému kabátu obléknout, připravili jsme pro vás inspiraci podle slavných žen. Váš šatník bude dýchat hollywoodským stylem a vy se ve světě módy rozhodně neztratíte.

 

Elegantní punk podle Nicky Hilton

...
Autor: archiv firem

Mladší sestra "pařmenky" Paris Hilton na rozdíl od své sestry peníze investuje do podnikání, a proto se může pochlubit vlastní módní značkou Chick by Nicky Hilton. Její kolekce prý odráží mládí, radost ze života a aktuální módní trendy. Nicky kvůli chladnějšímu podzimnímu ránu oblékla absolutní hit letošního podzimu a to křivák s koženkovými rukávy. Rošťácký styl podtrhnete lesklými leginami a školáckou brašnou. V tomhle outfitu se budete nejen cítit jako v bavlnce, ale také vypadat stylově a sexy.

Ležérní výstřednost podle Gwen Stefani

Napodobte hvězdný styl a vybavte se na podzim podle Gwen Stefani, Nicky Hilton nebo Rachel Bilson.
Autor: archiv firem

Americká pěvecká hvězda Gwen Stefani, je talentovaná nejen v oblasti hudby, ale i módy. Gwen je také módní návrhářka, která je především známá jako propagátorka nových módních směrů. Od roku 2003 se její tvorba ukrývá pod značkou L.A.M.B. Gwen si potrpí na lehce výstřední, ale vždy pohodlné a stylové oblečení. Příkladem je dlouhý oversized kabát ve spojení s jezdeckými boty a pořádně huňatou šálou.

Pouliční móda podle Rachel Bilson

...
Autor: archiv firem

Americká herečka Rachel Bilson se nejvíce proslavila rolí Summer v seriálu O.C. Sice nemá žádný "vedlejšák" týkající se módy, ale její modely jsou vždy něčím zajímavé. Rachel rozhodne neschází módní cit a jednotlivé kousky umí originálně kombinovat. Na fotografii nám předvedla perfektní outfit do města nebo na oběd. Nejvíce nás (samozřejmě hned po krémovém kabátu) zaujala obří kabela. Rachel v tom zkrátka umí chodit.

Jednotlivé módní kousky a jejich ceny si můžete prohlédnout v naší fotogalerii.