Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dejte přednost pohodlí: Celebrity milují pytlové kalhoty. Vy budete také!

4. září 2013 | 06:00

Když nemáte náladu na obtáhlé sukně a kalhoty, vyměňte je za vzdušné harémovky. Jsou velkým hitem nejen u nás, ale i v hollywoodském rybníčku. Slavné ženy si je zamilovaly a my se díky nim můžeme inspirovat.

Vzory podle Jennifer Garner

...
Autor: profimedia.cz, archiv firem
Americká herečka, manželka Bena Afflecka a hlavně matka na plný úvazek. Jennifer už dávno dává přednost pohodlí a praktickým "hadříkům" před podpatky a sexy šaty. Teď si oblíbila vzorované kalhoty, ke kterým zvolila zlaté sandálky, bílé triko a černé sáčko. V jednoduchosti je krása a Jenn vypadá moc spokojeně. Kostičky a černobílá kombinace samozřejmě nejsou povinností. Milovnice barev a vzorů mají opravdu z čeho vybírat.

Komfort podle Gwen Stefani

Harémové, sultánské, pytlové - přízvisek pro tento styl kalhot je mnoho. Inspirujte se a objevte kouzlo pohodlné módy.
Autor: profimedia.cz, archiv firem
Extravagantní zpěvačka je módní ikonou. Pokaždé, když se objeví se celou rodinou na veřejnosti, všichni k sobě dokonale ladí. Její synové patři mezi nejlépe oblékané děti showbyzbysu. A kde tkví úspěch? V pohodlnosti. Gwen je zářným příkladem toho, že když se outfitu cítíte skvěle, záříte na míle daleko. K ležérnímu outfitu je ideálním doplňkem huňatá šála nebo kníratý kulich. A když se budete chtít cítit pohodlně a zároveň být za dámu, prostě nazujte boty na podpatku a je to!

Elegance podle Kristen Stewart

...
Autor: profimedia.cz, archiv firem
Americká upírka není pravou hollywoodskou kráskou, ale přesto si vybudovala kariéru a oblíbenost. I když občas v módě šlápne vedle, většina jejich modelů je bezchybná a inspirační. Kostýmové kalhoty s vysokým pasem v kombinaci s podprsenkovým topem a lodičkami tvoří elegantní, a zároveň sexy outfit. Zvířecí šátek, okovaný pásek a balerínky jdou ke kalhotům to pravé ořechové.

Jednotlivé produkty a jejich ceny naleznete v naší galerii.