Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Zkopírujte hvězdný styl: Oblečte se jako elegantní Emma Smetana

2. srpna 2013 | 08:20

Talentovaná moderátorka se ve společnosti objevuje velmi často. Někteří její outfity kritizují, my obdivujeme originalitu. Inspirujte se hvězdným stylem a buďte trendy.

Něžná romantika

Emma je prototyp křehké dívky, které sluší světlé odstíny. V pudrově růžové se stává doslova pohádkovou princeznou. Podobný styl šatů kombinujte s botami na podpatku a jemnými doplňky v pudrových tónech.

Nejste-li příznivcem sladké růžové, vsaďte na béžovou, bílou nebo nebesky modrou. Už tak dokonalý outfit můžete doplnit o tenkou čelenku, pásek s mašličkou nebo výrazný prsten. Dejte si pozor na líčení, které vedle jemných barev nesmí působit surově.

...
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Pánský styl

Ženy jsou krásné i v kalhotách a saku a Emma je toho zářným příkladem. Na filmovém festivalu v Karlových Varech oslnila pánským outfitem, v kterém vynikla její přirozená krása. Milovnice džín, nastražte uši!

Kombinujte oblíbené rifle s romantickými halenkami, slaměnými klobouky a pohodlnými polobotkami. Pro zachování ženské stránky přidejte šperky, výraznou rtěnku nebo neonové nehty. Brýle s výraznými obroučky a školácká brašna jsou třešničkou na dortu.

Vsaďte na pohodlný pánský styl.
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Pohodlná černá

Ne vždy máme chuť a náladu hýřit barvami. Ovšem není třeba se zahalit do černé a stát se nenápadnou. Emma to vyřešila jako chytrá horákyně a zvolila outfit, který je na první pohled obyčejný, ale velmi rafinovaný.

Černé leginy dávají na odiv její štíhlé nohy, pruhovaný vršek dodává hravost a jezdecké holinky potvrzují, že se Emma vyzná. Nebojte se černobílou kombinaci rozbít pudrovými šperky, romantickou květinou nebo rudým lakem.

...
Autor: profimedia.cz, archiv firem
Jednotlivé produkty a jejich ceny naleznete v galerii.

Líbí se vám styl Emmy Smetany?
58,5%
41,5%
Děkujeme za Váš hlas!
62 hlasů
44 hlasů