Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Na vysoké noze: Bez bot na klínku to letos nepůjde!

13. června 2013 | 14:30

Jasně, podpatky jsou podpatky. Jestli ale chcete být letos v létě opravdu stylová - a netrpět přitom závratí ani bolavými chodidly -, ideální variantou pro vás budou boty na klínku. Tohle jsou naše nejoblíbenější!

Nezáleží na tom, zda jsou na nízkém klínku, masivním "klínu" nebo na pořádné platformě. Zaručujeme vám, že se z nich stanou vaše ideální společnice na léto. Umí totiž být sexy, hravé i elegantní. V osm ráno stejně jako o půlnoci.

Obout je můžete k lehkým šatům, džínovým šortkám i vzorovaným kalhotám. Jen pozor: boty na klínku můžou někdy působit mírně "humpolácky", proto nezapomeňte celkový look naopak zjemnit. Skvěle funguje krajka, šifon, hedvábí nebo třeba romantické šperky.

Barevné

Tohle léto patří barvám - i jejich zapřísáhlé odpůrkyně tají při pohledu na kousky z nových kolekcí. Pudrově růžová, neonově žlutá nebo sytě modrá? Pokud jde o nás, u jedné asi nezůstane.

...
Autor: archivy firem

Geometrické

Je čas zopakovat si geometrii. Nosí se pruhy, čtverce, trojúhelníky i kosodélníky. V klasické černobílé kombinaci budete nepřehlédnutelná, ale nebojte se ani barevných motivů. Inspirace? Tapety ze 70. let. A Indiáni.

...
Autor: archivy firem

Přírodní

Klínky z přírodních materiálů působí lehce a jsou dokonale nadčasové, takže je využijete i v dalších sezónách. Plážovou vizáž vám i ve městě zařídí všechny odstíny hnědé, béžové a samozřejmě zvířecí motivy.

...
Autor: archivy firem

Metalické

Známe způsob, jak upoutat pozornost: k neutrálnímu outfitu obujte boty ve zlaté nebo stříbrné barvě. Obě nejlépe fungují s černou a bílou, obě z vás udělají hvězdu večera. I dne, když na to přijde...

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková