Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Extravagantní šperky: S těmi vás nikdo nepřehlédne!

25. června 2013 | 06:00

Heslo "méně je více" možná v létě platí pro oblečení, ale určitě ne pro šperky. Alespoň v nadcházející sezóně. Našly jsme pro vás náušnice, náhrdelníky a ozdoby do vlasů, díky kterým rozhodně zanecháte dojem!

Nosí se barvy, řetízky a těžké řětezy, nečekané ozdoby, etno inspirace i zvířecí motivy. Šperky roku 2013 jsou prostě taková malá umělecká díla. Vyberte si podle svého stylu - a stud raději nechte doma.

Zatímco v minulých sezónách bodovaly koktejlové prsteny a vrstvené náramky, letošní trendy přivádí pozornost ke krku, vlasům a obličeji. Nezapomeňte proto vybranému dílku přizpůsobit i účes a líčení!

Náušnice jinak

Klasické "visačky" jsou sice v kurzu pořád, ale opravdové módní labužnice sází letos všechny karty na tak zvané ear cuffs. Ty na rozdíl od tradičních náušnic nevyžadují propíchnuté dírky: nasazují se totiž na ucho zezadu. Maximálně stylové.

Kdo je nosí: modelka Cara Delevingne, zpěvačka Rita Ora, moderátorka Fearne Cotton

...
Autor: archivy firem

Umění na krku

Bez opravdu, ale opravdu výrazného náhrdelníku se letos neobejdete na žádném festivalu. Jde o důkladně propracované kousky inspirované antickými šperky, přírodními národy nebo třeba moderní architekturou. Nádherné, že?

Kdo je nosí: zpěvačka Rihanna, herečka Emily Blunt, modelka Olivia Palermo

...
Autor: archivy firem

V říši divů

Nejen pohádková Alenka nedala bez čelenky ani ránu. Tenhle praktický doplněk si zamilovaly snad všechny ženy, které se někdy probudily s mastnou ofinou. Včetně těch z řad celebrit. Pravidlo je jen jedno: čím bláznivější, tím lepší.

Kdo je nosí: herečka Sienna Miller, zpěvačky Kelly Osbourne a Katy Perry

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková