Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Z postele rovnou do práce? Vyražte ven v pyžamu!

12. června 2013 | 08:00

Ne, netvrdíme, že se nemáte převlékat. Jen zapomeňte na to, pro jakou příležitost je oblečení určené. Hrajte si! Letní trendy jsou eklektické, a obyčejné pyžamo se tak klidně může stát základem pro sexy outfit na večírek. Jak na to?

Chcete-li povýšit noční košilku nebo pyžamové kalhoty na denní - či dokonce večerní - kousek, začněte u doplňků. Ty by měly být co nejvýraznější; právě ony totiž dodají vašemu stylu osobnost.

Navíc právě díky nim rozhodně nebudete působit dojmem, že jste právě vylezla z postele. Například v lehoučkém pyžamovém overalu můžete vyrazit na party raz dva. Stačí přidat metalické lodičky, psaníčko a romantický šperk.

...
Autor: archivy firem

Inspirujte se v Orientu, stejně jako to letos udělali například návrhář Dries Van Noten nebo designérky značek Gucci a Prada. Vzorované kalhoty jsou letos téměř povinné. A zářivé barvy také...

...
Autor: archivy firem

Podobně jako doplňky funguje i make-up. Čím neutrálnější kousky máte na sobě, tím intenzivnější by měl být. Pudrový saténový top a květované šortky zkombinujte třeba s fuchsiovou rtěnkou nebo zlatými očními stíny.

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková