Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Neony nepatří jen na pláž! Víme, jak je zvládnout

17. června 2013 | 07:00

Pořídila jste si trendy kousek v neonové barvě, ale ještě jste nenašla vhodnou příležitost v něm vyrazit? Nečekejte na ni - vytvořte si ji! Tak třeba ve svítivém topu můžete vyrazit k moři, na večeři i do kanceláře.

Jak se "poprat" s neonovou letní halenkou, která se vám už týdny válí ve skříni? Stačí pár kousků v neutrálních barvách a nositelný outfit je na světě! Zářivě žlutá, ale i zelenkavá nebo ostře růžová si skvěle rozumí třeba s béžovými i krémovými odstíny.

Naše nejoblíbenější letošní trio je ovšem neon + černá + bílá. Můžete v něm vyrazit kamkoli a ve kteroukoli denní i noční dobu. Tady jsou důkazy!

Do města

Sobotní večírek i nedělní brunch s přáteli elegantně zvládnete v kombinaci neonového kousku s černou, černou a zase černou. Že je to nuda? S těmi pravými botami a nepřehlédnutelným náhrdelníkem rozhodně ne.

...
Autor: archivy firem

Do práce

Bílá pouzdrová sukně, černé sako a klasické lodičky nikdy nezklamou. Abyste ale na schůzce nebyla za prudérní úřednici, vsaďte na zajímavé detaily a kapku zářivě žluté, která dodá celému modelu tu pravou šťávu.

...
Autor: archivy firem

Na pláž

Ano, dojde i na slibované koupání! Pro ležérní plážový look přehoďte neonový top přes vzorované plavky. Vizáž perfektně dotvoří pohodlné sandálky a trendy kulaté brýle. Do ruky opalovací krém - a jste připravena zazářit!

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková