Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nebojte se asymetrické sukně: Sluší úplně všem!

10. června 2013 | 10:30

Jsou trendy, které vypadají hezky jen na přehlídkovém mole, a pak jsou ty, které se dají nosit ve dne v noci. Možná vás to překvapí, ale vepředu vykrojená sukně patří do druhé skupiny. Troufněte si na ni a přesvědčte se samy!

Na první pohled vypadají bláznivě a nenositelně, ale ve skutečnosti patří asymetrické sukně k nejpohodlnějším letním kouskům. A jsou překvapivě univerzální. Jak je zařadit do svého šatníku?

1. Kombinujte vždy s úzkými topy. Jen tak vytvoříte k rozevláté sukni žádoucí kontrast, a docílíte tak harmonického vzhledu.

2. Sluší jim podpatky, klínky i platformy. Ty sice nejsou povinné, ale věřte, že na vysoké noze budete působit elegantněji a více žensky.

3. Hrajte si s materiály. Tohle funguje za všech okolností: čím lehčí a jemnější je materiál sukně, tím stylovější bude kombinace s kůží, kovem, plastem i "obyčejnou" bavlnou.

Na nákupy

Městskou divu z vás udělá kombinace nekomplikovaných kousků v základních barvách - v našem případě je to klasická trojice černá, bílá a červená. Nečekaný šmrnc dodají rockerské kozačky.

...
Autor: archivy firem

Na koncert

Bojíte se, že v černé sukni budete vypadat moc "goticky"? Přidejte trochu rošťáckého a (doslova) klukovského stylu díky teniskám, kšiltovce a tričku s nápisem.

Náš tip: Zkrácený top noste vždy se sukní do pasu. Odhalený pupík přenechte břišním tanečnicím.

...
Autor: archivy firem

Na svatbu

Květovaná sukně je jako stvořená pro zahradní party. Nenucenou eleganci jí dodáte s pomocí retro košile, psaníčka a pohodlných sandálků na klínku. Černá je tentokrát zakázaná!

...
Autor: archivy firem

Autor: Marie Barvínková