Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Citrusová móda: Pomeranč a limetka? Dokonalá kombinace!

18. června 2013 | 12:00

Je tu léto a hnědá kůže na sebe nenechá dlouho čekat. A co může být k opálené pokožce vhodnějšího než šťavnaté citrusové odstíny?

Citrónová, mandarinková, limetková, grepová, to jsou barvy plné svěžesti. Mají také skvělou vlastnost -působí chladivým dojmem, což oceníte hlavně v parných letních dnech, které jsou právě aktuální. Ale jak s nimi naložit?

Hlavně se nesmíte bát! Odvažte se a předveďte své sluncem políbené tělo v tomto opravdu velmi osvěžujícím trendu, který má bezpochyby šťávu! Tak na co ještě čekáte?

Výrazné barvy nahradily pastely!
Móda
Autor: Archiv firem

 

Tento citrusový trend je inspirován městským stylem Los Angeles. Výběrem barev vyjadřuje dva hlavní směry -sport a pop kulturu. Pokud vás tedy světlounké odstíny nechytly za srdce, možná si vás získají právě nepřehlédnutelné neony.

Doplňky hrají prim

Móda
Autor: Archiv firem

Doplňte například neonovou průhlednou blůzu barevnou podprsenkou. Celý outfit skvěle doladí jednoduché bílé kraťasy. Ideální jsou také doplňky, kterými oživíte jakýkoliv outfit. Brýle, náušnice, náramky a mohutné náhrdelníky-to je to pravé!

Šťavnatá a svěží

Pohrajte si s létem a vyzkoušejte veselé citrusové barvy
Autor: Archiv firem

Tyto neotřelé barvy neskutečně prozáří váš šatník! Stačí jen jediný kousek vašeho outfitu v jakékoliv atraktivní citrusové barvě a budete nepřehlédnutelná. Tak seberte odvahu a následujte módní trendy!

Autor: Eva Dvořáková