Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Toužíte mít krásná prsa? Pořiďte si podprsenku, která vám dokonale padne!

5. října 2012 | 14:00
Prezentace klienta |

Do luxusního výstřihu zavítá pohledem nejeden muž. A co si budeme povídat, zájem a náklonost mužů nám vždy velmi lichotí. Ať už jste majitelkou vzdouvajících se čtyřek, nebo roztomilých dvojek, mít krásný dekolt je základ!

Právě vám na účte přistála výplata a vy byste se ráda něčím potěšila? Pak jste tu správně! Eshop s luxusním spodním prádlem, www.do-pradla.cz přišel s více než luxusní nabídkou! Do konce týdně totiž nabízí veškeré podprsenky se slevou 20%!

Pohodlné a kvalitní podprsenky jsou základem šatníku každé moderní ženy. Sháníte podprsenky bez ramínek, klasické či krajkové? Na www.do-pradla.cz najdete každou z nich!

Nabídka eshopu je omezená do konce týdne!
do-pradla.cz
Autor: Archiv firmy do-pradla.cz

Dobře padnoucí podprsenka dodá ňadrům dostatečnou podporu, uleví od bolesti zad a hlavně vytvoří neodolatelné ženské tvary. Oblíbené jsou také tvarovací podprsenky, jimiž schováte větší vnady, nebo atraktivní push upky. Pro aktivní životní styl má eshop www.do-pradla.cz v nabídce i sportovní prádlo!

Podprsenky zde naleznete všech velikostí! Vybrat si můžete z několika druhů střihů i zapínání. A pokud chcete vypadat opravdu dobře a nebo doma potěšit vašeho partnera, pak nepřehlédněte sekci dámských kalhotek a erotického prádla!

A co je úplně nejlepší? Na eshopu www.do-pradla.cz nakoupíte vždy za úplně nejnižší ceny na trhu! Neváhejte, nabídka končí už tento týden!