Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Push-upka je podvod, tvrdí chlapi

30. června 2012 | 06:23

Co se honí chlapům hlavou před sexem? Mají šok, když si žena svlékne zázračnou podprsenku a odhalí plochou pravdu? Prozradili nám, co si o tom myslí!

Dokáží chlapi překonat nepříjemnou skutečnost, když žena s bujným poprsím při sexu odhodí push-upku a místo prsou jí tam zůstane prázdné letiště? Vnímají to, nebo jim to nevadí?

Jeden muž kdysi prohlásil: „Šel jsem spát s „Lucií Bílou“ a probudil se s „Chýlkovou“: Tím přesně naznačil, jakou změnu v oblasti hrudníku své partnerky zaznamenal (i když k populární herečce je to poněkud nespravedlivé).

Jak to tedy vidí muži?

Správná podprsenka dokáže s poprsím divy!
Autor: profimedia.cz
Ženatý Michael (34):

Jednou jsem četl článek o jistém Američanovi, který sbalil sexy ženskou na diskotéce. Nalákala ho na svůj XXL dekolt a kulatý zadeček. V ložnici ho však šokovala malými prsy a povislým pozadím.

Bez zvětšující podprsenky a stahujících kalhotek se vůbec nepodobala té dračici, která ho tak vzrušovala.

Já osobně mám raději průběh večera bez zbytečných překvapení. Tyto výdobytky jsou levný podvod, které neklamou jen chlapa, ale i samotnou ženu. Měla by se smířit se svými křivkami a snažit se je prodat bez pomůcek současného bláznivého světa. V posteli jí i tak nepomohou. Musí si najít chlapa, který zbožňuje malá prsa a bude ji mít rád takovou, jaká je i nahá.

Myslíte, že mu velikost vyhovuje?
Autor: profimedia.cz
Svobodný Honza (28):

Mně je v zásadě jedno, jaká má žena prsa. Mou slabostí jsou krásné pevné zadečky. Push-upky však považuji za velký podvod. Je to stejné, jako kdybych si na koupališti strčil do plavek baterku. Každá by si toho hned všimla.

Netřeba panikařit, pokud vám prsa nenarostou. Na velikosti nezáleží, pokud žena vyzařuje dostatek sexappealu a sebevědomí.

Autor: lesk.sk, Kbak