Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dobrý den, prsa ven! Celebrity, které si nevzaly podprsenku

23. července 2012 | 18:16

Jsou situace, kdy si my, ženy, nevezmeme podprsenku. Ale to v případě, kdy jdeme třeba s košem, nebo jen na rychlý nákup. Jenomže když si naostro vyrazí třeba Britney Spears, je z toho obrovské pozdvižení!

Pořád řešíte, že byste si ráda vyrazila v těch nových šatech, ale nepřipadá v úvahu, že byste si do nich oblékla podprsenku? Bojíte se pohledů lidi na ulici, v metru, autobuse nebo v tramvaji! Nebojte se vlka nic!

Ostatně za svoje vnady se nemusí stydět žádná žena. Buďme rády, že je máme. Ovšem méně je někdy více, tudíž pokud máte prsa až po kolena a košíčky u šatů, nejsou ani trošku vystužené, pak můžete být leda všem pro smích.

Obecně chození nahoře bez si mohou dovolit buď majitelky menšího poprsí, silikonů a nebo, jak už ze zvykem, celebrity. A ty tím jak se patří nešetří. Britney Spears, odvážná Pamela Anderson, Sharon Stone, nebo Paris Hilton.

Britney Spears
Autor: Profimedia.cz
Tyhle dámy, na rozdíl od nás, absolutně neřeší, jestli na ně někdo bude koukat špatně. Na ně totiž zírají tisíce papparazi každý den a pronásledují je téměř na každém kroku. Takže o ňadra a bradavky slavných osobností není nouze!

A kdo je má nejhezčí? Rozhodně ne Lily Allen, která by si to příště měla asi rozmyslet. Jejím, špičatě tvarovaným prsům, by podprsenka slušela daleko více. U nás zvítězila právě popová princezna Britney Spears, která má ale samozřejmě silikony. Jimi se prý pyšní již od svých šestnácti let.

Autor: ema