Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Inspirace z šatníku světových celebrit: Žlutá je nová černá!

16. října 2012 | 06:00

Fádním černým kabátům dávno odzvonilo. Nejen z přehlídkových mol, ale i ze světa celebrit se na nás neúprosně valí nový, nepřehlédnutelný módní trend! Zazařte v barvě spadaného listí!

A s čím žlutou barvu kombinovat? Samozřejmě každého okamžitě napadne černá. Ale co vás nemá! Té už bylo dost. Popustě uzdu své fantazii a zkuste to protentokrát (a navždy) jinak!

Barva zralého pomeranče je dokonalou partnerkou ke kanárkově žlutavé. Že je to moc křiklavé a letní? To se vám jen zdá! Výsledek totiž bude elegantní a neokoukaný. To aby v našich končinách jeden pohledal. Souhlasíte? Pak neváhejte a zkuste to také!

Žluté kabátky hýbou světem celebrit!
Autor: Archiv firem

Tmavě oranžová "svítivě" žlutou elegantně utlumí. Speciálně tehdy, pokud si dodáte odvahu a na oranžovou košili obléknete fialově švestkové šaty. 

Barevnou kombinací jsme se inspirovaly u moderátorky Fearne Cotton!
Autor: Asos.com, Profimedia.cz

Že je to podivná kombinace? Možná. Ale barvy spolu dokonale ladí a vy díky nim budete za stylovou ikonu jako z přehlídkových mol! Nevěříte? Zkuste to a uvidíte!

Zbytek outfitu už pak slaďte do "fádní" černé. Zde už není prostor k vylepšování ani k jiným, stejně strakatým kombinacím. Střízlivou a moderní kabelku doplňte černými legíny a na nohy do deštivého dne obujte nepromokavé holinky.

Autor: Eva Dvořáková