Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Jarní outfit podle Reese Witherspoon

2. března 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Jarní outfit Reese Witherspoon nás nadchl, co na něj říkáte vy?

Herečka Reese Witherspoon (40) nás zkrátka baví. Její dívčí outfity jsou vždy dokonale sladěné, hravé a především inspirativní. Reese miluje barevné šaty v pastelových odstínech nebo se vzory, rozevláté sukně ke kolenům, ale i džíny. Největší její láskou je však růžová barva. A krásná herečka dokazuje, že se romantického odstínu nemusí bát ani ženy po čtyřicítce.

Tentokrát dala Reese přednost úzkým džínám, ke kterým oblékla růžovou halenku a obula barevně sladěné lodičky. Zkrátka jako správná Pravá blondýnka. Model ještě doplnila o temně modré sáčko, kabelku s potiskem a samozřejmě nechyběly ani sluneční brýle, jak jinak než s růžovými obroučkami.

Buďte jako Reese Witherspoon

Sestavit outfit, ve kterém bude dominovat růžová barva, ale který zároveň nebude příliš infantilní, je dost složité. Reese to zvládla na výbornou. V kombinaci s tmavšími kousky totiž růžová působí velmi seriózně, ale přitom žensky a elegantně.

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Halenka: H&M, 799 Kč, džíny: Lindex, 999 Kč, sako: zoot.cz, 1439 Kč, lodičky: CCC, cca 1499 Kč, kabelka: Mohito, 899 Kč a sluneční brýle: Mohito, 349 Kč

ZDE sledujte další stylové outfity slavných žen!