Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Pořiďte si na léto bílé šaty jako Pamela Anderson!

18. května 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Na léto se vám určitě budou hodit romantické bílé šaty – podobné, jako nosí Pamela Anderson (49).

Silikonová kráska, kterou si všichni pamatují pobíhat v červených plavkách po pláži v seriálu Pobřežní hlídka, změnila před padesátkou image a neuvěřitelně omládla. Přestala nosit vyzývavé oblečení, výrazně se malovat a ustoupila od platinové blond. V sexy minišatech a s obřím výstřihem už ji pravděpodobně neuvidíte.

Na pařížskou společenskou akci Global Gift Gala dorazila v romantických bílých šatech, na kterých nás zaujal nejen nevšední střih, ale i drobný detail v podobě roztomilých třásní na rukávu. Chválíme i stříbrné sandálky a jednoduchý účes se stočenou ofinou ve stylu 50. let.

Buďte jako Pamela Anderson

Nebojte se nosit bílou! Navíc teď, když se blíží léto, s opálenou pokožkou dokonale koresponduje. Bílé šaty unosíte k běžným i společenským příležitostem. Můžete k nim obout tenisky i lodičky a obléknout k nim sako, bomber, džínovou bundičku i kožený křivák. Ve skříni vám letos nesmějí chybět!

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Zleva: Zoot.cz, 1129 Kč, Lindex, 1399 Kč a H&M, 599 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE!

Máte ráda šaty? Pak byste určitě měla vědět, které typy vám nesmějí v šatníku chybět. Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
6 typů šatů, které musíte mít ve svém šatníku • VIDEO: Adam Balažovič