Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Džínový outfit Katie Holmes

30. dubna 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Inspirujte se džínovým outfitem herečky Katie Holmes (38).

Herečka Katie Holmes není od rozvodu s Tomem Cruisem příliš často vidět. Ve společnosti se objeví jen zřídka, ale čas od času se podaří zachytit ji v ulicích. Katie ve volném čase nejčastěji nosí džíny a obyčejná jednobarevná trička. Díky jejímu mladistvému stylu by jen málokdo hádal, že za dva roky oslaví čtyřicítku.

Před pár dny se procházela ulicemi New Yorku, jak jinak než v oblíbených džínech. Tričko ale tentokrát vyměnila za kostkovanou černobílou košili, přes kterou oblékla ještě džínovou bundičku. Mladistvý vzhled ještě dotáhla k dokonalosti nesmrtelnými "konverskami" a stylovou kabelkou.



Buďte jako Katie Holmes

Herečka oblékla kousky, které by každá žena měla mít ve svém šatníku. Základem jsou samozřejmě padnoucí džíny v oblíbeném střihu, jednoduché tričko nebo košile, pohodlné tenisky, nadčasová džínová bunda a praktická kabelka přes rameno. A rozhodně se nebojte kombinovat různé odstíny džínoviny. Vypadá to skvěle!

spoj
Autor: profimedia.cz, archiv firem

Džínová bunda: H&M, 699 Kč, džíny: Lindex, 1399 Kč, košile: Zoot.cz, 500 Kč, kabelka: Humanic, 1299 Kč, tenisky: Zoot.cz, 1989 Kč a sluneční brýle: vemzu.cz, 349 Kč

Jak se vyznat v různých typech džínů? Poradíme vám ve videu:

Video se připravuje ...
Velký džínový manuál: Které jsou flare, mom nebo skinny? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ