Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Styl podle celebrit: Inspirujte se elegantní Danou Morávkovou!

20. dubna 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Inspirujte se třeba vždy perfektně upravenou Danou Morávkovou (45).

Jedna z nejoblíbenějších českých hereček Dana Morávková je zároveň i módní ikonou. Jejím prudce elegantním stylem se můžete inspirovat i vy. Tedy – pokud je vám blízký. Dana je v módním průmyslu jako ryba ve vodě. Má za sebou několik módních kampaní pro různé značky, vyzkoušela si i roli modelky a velmi blízká je jí i role návrhářky. Má vlastní kolekci luxusních kožených kabelek.

Česká herečka nosí velmi často pouzdrové šaty i sukně, které vždy dokonale sladí s kabelkou i lodičkami. V jejím jednoduchém, ale přesto velmi originálním a inspirativním šatníku dominují tři barvy: černá, bílá a červená. Přesto na tiskovou konferenci k novému filmu Jak se moří revizoři vyrazila v modré halence s trendy květinovou výšivkou. K té přidala volné tříčtvrteční kalhoty, samozřejmě v černé barvě. A nesměly chybět ani lodičky, tentokrát vyhrály tělové se středně vysokým podpatkem a ostrou špičkou.

Buďte jako Dana Morávková

Košile s výšivkou jsou letošní "must have"! Můžete je nosit k džínům a teniskám, ke všem typům sukní i kostýmovým kalhotám. Jsou totiž elegantní, stylové a mladistvé zároveň. Stejně tak se vám rozhodně neztratí ležérní volné kalhoty, které vypadají perfektně k lodičkám, mokasínám i teniskám. Univerzální kousky zkrátka milujeme!

Kromě hereččina šatníku se můžete inspirovat i její kosmetickou taštičkou. Vedle červené rtěnky nedá dopustit na krém na rty s UV ochranou od značky přírodní kosmetiky Pevonia. Dokáže rty vyživit, předchází tvorbě vrásek a ty stávající viditelně opravuje. A také proto je Dana stále tak krásná!

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Košile: Zoot.cz, 1129 Kč, kalhoty: Lindex, 799 Kč, tílko: H&M, 149 Kč, hodinky: 24time.cz a lodičky: Humanic, 2999 Kč

Dana Morávková vypráví o tom, jak natáčela pořad Tajemství těla:

Video se připravuje ...
Jak mučili přímo před televizní kamerou Danu Morávkovou? • VIDEO: Adriana Krátká/BPŽ

ZDE sledujte další stylové outfity slavných žen!