Neděle 15. září 2024
Svátek slaví Jolana, zítra Ludmila
Zataženo, déšť 12°C

Šok v Benátkách! Které slavné dámy děsily svou vyhublostí a plastikami?

3. září 2024 | 05:05

Na letošním filmovém festivalu v Benátkách upoutaly pozornost některé slavné dámy, a to nejenom svými hereckými výkony nebo outfity, ale také výraznou změnou vzhledu. Extrémní vyhublost Angeliny Jolie a četné plastické úpravy Nicole Kidman tak u fanoušků vyvolaly bouřlivé reakce. 

Na 81. ročníku Benátského filmového festivalu se tyto slavné dámy postaraly o značný rozruch. Australská herečka Nicole Kidman přijela do Benátek propagovat erotický thriller Babygirl, ve kterému ztvárnila hlavní roli. Snímek se dočkal nadšeného hodnocení a vysloužil si skoro sedmiminutové ovace ve stoje. Fanoušky však příliš nepotěšil celkový vzhled Nicole, který dle jejich slov už hraničí s posedlostí po dokonalosti. 

VIDEO: Česká módní firma Machač: Milují ji ženy od 25 do 80 let, i dámy ve velikosti 46

Video se připravuje ...
Česká módní firma Machač: Milují ji ženy od 25 do 80 let, i dámy ve velikosti 46 • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Botoxová královna

Nicole je známá tím, že svůj zevnějšek velmi řeší a nevyhýbá se plastickým zákrokům. Několikrát byla médii dokonce označena za "botoxovou královnu". Pozdvižení vyvolala její tvář, ale také extrémně vyhublá postava. Na červený koberec oblékla černou sukni značky Schiaparelli a velmi upnutý korzet, ve kterém působila až nezdravě hubeně. 

Nicole Kidman
Autor: profimedia.cz

Pohublá Angelina

Svůj nový snímek Maria, pojednávající o životě operní pěvkyně Marie Callasové, přijela do Benátek uvést také Angelina Jolie. Tvůrci se po projekci dočkali osmiminutového potlesku vestoje a snímek údajně aspiruje na Oscary. Herečka vždy patřila mezi nejkrásnější ženy Hollywoodu s největším sex-appealem, a přestože svůj šarm netratila, návštěvníky i fanoušky šokovala její vychrtlá postava a extrémně vystouplé žíly na rukou.

Angelina Jolie
Autor: profimedia.cz

Na herečce se velmi podepsal stres z rozvodu s Bradem Pittem a v posledních letech velmi zhubla a shozené kilogramy už nenabrala zpět. Na slavnostní zahájení oblékla upnuté šaty tělové barvy od návrhářky Tamary Ralph, které doplnila štolou z umělé kožešiny. Ta alespoň zakrývala její kostnatá ramena. Herečka sice rozdávala úsměvy na všechny strany, její celkový vzhled však působil velmi nezdravě.

Odhalená Kate

Britská herečka Kate Beckinsale byla jedním z nejvýraznějších hostů šestého večera 81. mezinárodního filmového festivalu v Benátkách. Na slavnostní akci s názvem "AmfAR" dorazila ve velmi odvážném modelu. Ultra krátký top v kalhotkovém stylu ukázal opravdu téměř "vše". Výrazným prvkem outfitu byl také stříbrný pásek, který zdůrazňoval její štíhlou postavu.

Kate byla vždy velmi hubená, nyní to fanouškům připadá už trochu moc. Navíc jim vadí, že svou kostnatou postavu vystavuje s pýchou. Proti této kritice se však herečka několikrát ohradila a uvedla, že za jejím úbytkem váhy může šestitýdenní pobyt v nemocnici, kde byla kvůli Mallory-Weissova syndromu, a několik stresových situací, které se jí za poslední rok udály. 

Kate Beckinsale
Autor: profimedia.cz

 

Autor: Aneta Valešová