Čtvrtek 19. září 2024
Svátek slaví Zita, zítra Oleg
Polojasno 22°C

Nechejte své nehty rozkvést! Květinová manikúra je jako stvořená pro letní horké dny

9. srpna 2024 | 06:00

Květiny jsou oblíbené nejenom na oblečení, ale také v manikúře. Nic v nás neevokuje letní horké dny tak, jako slunečné počasí a rozkvetlá louka plná lučních kvítek. Pokud jste romantická duše a milujete květinový vzor, tyto nehty jsou pro vás jako stvořené. Floral nails jsou jedním z nejkrásnějších trendů letošního léta. Jak si je vykouzlit i z pohodlí domova?

Je jemná, něžná a hodí se pro všechny romantické duše. Kdykoliv se na své nehty podíváte, hned budete mít lepší náladu. Řeč je o květinové manikúře, která je pro letní dny jako stvořená. Květinové motivy se nejčastěji kombinují s pastelovými tóny, které se dají mezi sebou krásně kombinovat. Pokud na barvy tak úplně nejste, můžete si jemná kvítka vytvořit pomocí bílého odstínu, zajímavé je i kvítí vytvořené pouze pomocí černé barvy.

VIDEO: Francouzská manikúra: Evergreen v úpravě nehtů

Video se připravuje ...
Francouzská manikúra: Evergreen v úpravě nehtů • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Jak na květinovou manikúru

K vytvoření romantického květinového vzoru vám poslouží speciální nail art štětce, ale i obyčejný špendlík. Hlavičku stačí namočit do barevného laku a pomocí techniky tečkování můžete začít kouzlit. Ozdobit můžete všechny nehty, ale klidně jen jeden. Chce to trochu zručnosti, ale pravidelným tréninkem si techniku osvojíte. Květinový vzor si můžete vytvořit ale také pomocí různých razítek nebo nálepek. Aplikace je velmi jednoduchá a rychlá. Stačí je pouze nalepit na nehty a zafixovat bezbarvým vrchním lakem. Inspiraci najdete ve fotogalerii.

 

Přípravky pro dokonalou manikúru pořídíte za výhodné ceny na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

 

 

 

 

 

Autor: Aneta Valešová