Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Neonové nehty jsou zpět! Jak se budou letos nosit?

16. května 2024 | 05:00

Nějakou dobu o nich nebylo slyšet, protože jsou přece jenom dost výrazné a nelíbí se úplně každému, teď ale opět nastal jejich čas. Zářivé barvy k jarnímu a letnímu období obecně patří, a tak není žádným překvapením, že se neonová manikúra zase vrací. Jak se bude letos nosit?

 

Buď je milujete, nebo nesnášíte. Neonové nehty nejsou tak úplně pro každého, k teplým měsícům se ale skvěle hodí. Umějí krásně podtrhnout opálení, mají schopnost přitáhnout pozornost a vytvořit výrazný kontrast s vaším oblečením. Jsou zářivé, výrazné a hravé a můžete si být jistí, že s nimi budete nepřehlédnutelní. Hodí se pro krátké nehty a dokonale vyniknou na dlouhých. Neonové barvy zahrnují odstíny jako neonová růžová, zelená, oranžová nebo žlutá.

VIDEO: Francouzská manikúra: Evergreen v úpravě nehtů

Video se připravuje ...
Francouzská manikúra: Evergreen v úpravě nehtů • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Vyřádíte se

Neonové odstíny se dají krásně kombinovat, a díky tomu můžete vytvořit neotřelý design. Pomocí těchto odstínů můžete vytvářet různé vzory, skvěle vypadá také neonová francouzská manikúra. Bohatě však postačí, pokud si vyberete pouze jeden zářivý odstín, kterým své nehty ozdobíte. Neonové nehty můžete kombinovat také s jakoukoli jinou neutrální barvou, půjde to hezky dohromady. Aby vám zářivé nehty vydržely co nejdéle, použijte kvalitní laky a také ochranný vrchní lak. Nezapomínejte ani na ten podkladový, díky kterému se vyhnete zabarvení nehtů.

Přípravky pro krásné a zdravé nehty pořídíte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Inspiraci na neonovou manikúru najdete ve fotogalerii.

 

Autor: Aneta Valešová