Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Žádní stylisté! Těchto 5 snadných beauty triků pomáhá členkám královské rodiny vypadat skvěle. Zvládnete je také

  • Členky královské rodiny dodržují několik zásad, které jim umožňují vypadat neustále dobře a svěží
    23. srpna 2023 | 06:00

    Říkáte si, jak to jenom členové královských rodů dělají, že jsou neustále upravení, svěží a ve formě? Když nebudeme brát v potaz neustálou a důkladnou péči stylistů, vizážistů i kadeřníků, je nutné připustit, že za dokonalým zevnějškem je většinou i něco víc. Členky královské rodiny mají totiž vlastní tajné a jednoduché triky, které jim pomáhají vypadat dobře za všech okolností. Tyhle vás možná inspirují.

  • Dokonalý tvar přirozeného obočí

    Autor: Profimedia

    Fakt, že obočí dokresluje tvar a vzhled obličeje, je zejména princezně Kate dobře znám. Kate začala ihned po přivdání se do královské rodiny o své obočí nadmíru pečovat a udržuje ho v dokonalém mistrovském tvaru. Díky plynulému přizvednutí a přesnému tvarování zaobleného obočí má Kate výraznější a hlubší pohled. Přirozené mírně zvednuté obočí zdůrazňuje i její oči, které vypadají větší a otevřenější. Navíc celý vzhled budoucí panovnice je díky hustějšímu obočí více elegantní.

    VIDEO: Jaký letní styl dodržují králové a princezny? Podívejte se:

    Video se připravuje ...
    Letní styl královen a princezen • VIDEO: Videohub

  • Žádné experimenty se rtěnkou

    Autor: Profimedia

    Členky královské rodiny s odstíny rtěnky nikdy příliš neexperimentují. Sází především na klasické neextravagantní barvy, které sluší téměř každé ženě. Oblíbené jsou u královské rodiny především tradiční zářivě rudá rtěnka nebo odstíny klasické červené, případně hnědé. Zejména Charlene, princezna z Monaka, je proslulá tím, že se nevyhýbá zvýrazněním rtů rudou rtěnkou, kterou však doplňuje o decentní make-up v matných odstínech. A to je pravidlo, kterého se vyplácí se držet. Jestliže nosíte ráda výrazné rtěnky, myslete na to, že to už nemusíte přehánět s ostatním líčením. Oči a make-up by měly být oproti křiklavé rtěnce méně nápadné. Pokud máte raději výraznější dramatický pohled, volte v případě rtěnky naopak nude odstíny.

  • Správné stínování obličeje

    Autor: Instagram katemiddletonphotos

    Princezna Kate by se dala označit za mistryni v konturování. Zatímco pro některé ženy bývá celkem obtížné nanést na obličej bronzer a tvářenku tak, aby to jejich vzhledu skutečně lichotilo, Kate s tím rozhodně nemá problém. Naopak. Obličej nezatěžuje nánosy make-upu, ale přesnými liniemi dokáže zdůraznit své lícní kosti, a tím si vytvořit skutečně bezchybný vzhled. O Kate je známé, že se většinou líčí sama, a má dokonce svůj oblíbený odstín bronzeru, díky němuž vypadá stále svěží.

  • Přírodní barva vlasů

    Autor: Profimedia

    Přírodní barva vlasů je jedním z osvědčených receptů na nenucenou krásu, týká se většiny členek královských rodin. Kaštanové vlasy princezny Kate díky tomu vypadají neustále dobře, navíc skvěle doplňují její urozený elegantní look. Místo experimentů s barvou vlasů se Kate, o které se ví, že služeb vizážistů a kadeřníků využívá minimálně, rozhodla zaměřit se na styl svého účesu. Oblíbila si natočené konečky, díky nimž vypadá její kštice vždy vzdušně a získala na objemu. Vytváří to totiž ve vlasech jemný akcent, který jim opticky dodává na objemu.

  • Krátké upravené nehty světlých odstínů

    Autor: Instagram The Royal family

    Pro členky královské rodiny jsou nepraktické dlouhé nehty záměrně zapovězeny. Na rozdíl od krátkých, dobře tvarovaných nehtů totiž působí méně přirozeně a upraveně. Obvykle proto nosí většina princezen a urozených dam napříč monarchiemi kulaté nebo čtvercové krátké nehty nenápadné barvy. Mezi oblíbené u dvora patří například průhledné laky nebo nenápadná manikúra v bílých, béžových a světlých odstínech. To je případ i královny Camilly, která na nehtech nejčastěji nosí bezbarvý lak.

    Kosmetické vychytávky za skvělé ceny pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Tereza Brožová
Diskuse ke článku
.