Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejkrásnější plesové líčení, které z vás udělá královnu noci

Nejkrásnější plesové líčení, které z vás udělá královnu noci
25. ledna 2024 | 06:00

Plesová sezona je zahájena, a nastává tak ideální období pro experimentování s dekorativní kosmetikou. Chcete se stát hvězdou tanečního parketu? Přinášíme inspiraci na líčení, které z vás udělá královnu plesu.

 

Pokud se příliš nelíčíte, ples může být skvělou příležitostí, jak vyjít ze zajetých kolejí a svůj vzhled trochu ozvláštnit. Nebojte se proto být pro tento večer jiná, trochu zaexperimentujte a očarujte všechny svým perfektním líčením

VIDEO: Rychlý účes na ples – jednoduchý drdol:

Video se připravuje ...
Rychlý účes na ples: Jednoduchý drdol • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Zaměřeno na rty

Červená rtěnka dokáže zázraky a každá žena se s ní cítí sebejistě a půvabně. Velkou výhodou je, že to s dalším líčením už nemusíte přehánět. Dokonalá pleť, precizně nalíčené rty – tato kombinace je zárukou úspěchu. Pokud je pro vás červená barva příliš, skvěle budou vypadat také tlumenější vínová nebo odstíny růžové. Vybírejte takové rtěnky, které mají dlouhou výdrž, nebudete je muset každou chvíli upravovat.

Nesmrtelná linka

Oční linky – trend, který nikdy nevyjde z módy a každé ženě dodá šmrnc. Pokud to s nimi umíte, dokážou vaší vizáži přidat na dramatičnosti, aniž byste si musela dát nějak více záležet na líčení zbytku obličeje. Kočičí pohled je navíc naprosto odzbrojující.

Barevné ladění

Pokud si lámete hlavu s tím, jakou barvu stínů či rtěnky zvolit, jednou ze spolehlivých možností je sladit svůj make-up s odstínem plesových šatů. Nemusí být naprosto totožný. Stačí, aby ladil s vaším outfitem.

Pořádně se zatřpyťte

Chcete být přece na tanečním parketu nepřehlédnutelná! Vsaďte proto na metalické barvy a třpytky, které jsou velmi trendy, a navíc vám dodají mladistvý vzhled a krásně vám rozzáří tvář. Nebojte se proto metalických očních stínů nebo třpytivých očních linek.

Dekorativní kosmetiku pro oslnivý make-up vybírejte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

 

Autor: Aneta Valešová