Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Madonna udává trend letošního podzimu: Troufnete si na něj i vy?

21. září 2022 | 06:00

Jestliže v 80. letech patřila nejslavnější "Material Girl" mezi ty největší sexbomby, dnes svým vzhledem spíše budí rozpaky a člověk má tak trochu pocit, že se neumí smířit se svým věkem, a tak zbytečně experimentuje. Přesto na letošním newyorském fashion weeku překvapila novou barvou vlasů, která se rázem stala hitem letošního podzimu.

Na newyorském fashion weeku bylo možné shlédnout hned několik trendů nadcházející sezóny, jeden z nich však vynikal - Madonniny vlasy. Zapomeňte na platinovou blond, která byla pro tehdejší královnu popu tak ikonická. Na přehlídce Toma Forda všechny překvapila, když dorazila se zářivě měděnými vlasy, které měla také viditelně prodloužené. 

Tento účes nezvolila pouze pro NYFW. Tato nová image je údajně součástí jejího nového hudebního klipu. Jedná se o remix známé skladby Hung Up s názvem Hung Up On Tokischa, na kterém spolupracuje s dominikánskou rapperkou Tokischou. Zda u tohoto odstínu Madonna zůstane, není jisté. Zpěvačka je známá tím, že během posledních let příliš experimentuje, a svým vzhledem tak spíše šokuje.

Osm žhavých kosmetických trendů na podzim. Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Osm žhavých kosmetických trendů na podzim • VIDEO: Videohub

Odstín, který není pro každého

Měděný odstín je mezi celebritami oblíbený a vyzkoušela ho už řada známých krásek. Tento teplý odstín je jako stvořený pro nadcházející podzimní dny, přesto však nesluší každému. Hodí se pro majitelky světlejší pleti a krásně ladí se světlou barvou očí. Než se pro tento odstín rozhodnete, nejprve se poraďte se svým kadeřníkem, zda je vhodný právě pro vás. 

Líbí se vám měděný odstín? Inspirujte se u celebrit:

 

Autor: Aneta Valešová