Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Podzimní líčení 2023: Jaký make-up bude letos trendy?

  • Podzimní líčení 2023: Jaký make-up bude letos trendy?
    8. září 2023 | 06:00

    Ať už se nám to líbí nebo ne, léto se pomalu chýlí ke konci a brzy vyměníme šaty za teplé svetry a drobné změny uděláme také v líčení. Jestliže jste se celé léto skoro vůbec nelíčila, během podzimu si můžete s make-upem vyhrát. Bude totiž odvážný a výrazný!

  • Grafická linka

    Letos na podzim dejte klasickým černým linkám nový kabátek a trochu experimentujte. Nosit se totiž budou grafické oční linky, které se liší od klasických tím, že mají mnoho podob – můžete si linku umístit do koutku, očního záhybu nebo nad oční víčko, a tvořit tak lze podle své fantazie. Nemusíte se držet ani černé barvy, trendy budou také odstíny modré nebo zelené a bát se nemusíte ani metalických odlesků. Do práce s nimi nejspíš nevyrazíte, ale na večírku budete za hvězdu. 

    VIDEO: Influencerka PetraLovelyHair radí: Jak probudit pleť do nového dne? 

    Video se připravuje ...
    Influencerka PetraLovelyHair radí: Jak probudit pleť do nového dne? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Devadesátkové rty

    Jedním z největších trendů letošního podzimu bude konturovací tužka na rty. Vraťte se tedy v čase do devadesátek a viditelně je orámujte. Má to však svá pravidla: konturovací tužku vždy nanášejte jako první. Nevybírejte příliš tmavý odstín, který by neladil s rtěnkou. Rozhodně to s ní úplně nepřehánějte, rty pořád musí působit přirozeně. S její aplikací si vyhrajte – používejte krátké a lehké tahy, abyste vytvořila jemnou linku.

  • Latté make-up

    Latté make-up ovládl sociální sítě během léta a trendy bude také v podzimních dnech. Zemité odstíny se k tomuto ročnímu období totiž dokonale hodí, a pokud vás navíc ještě stále zdobí letní opálení, latté make-up na vás bude vypadat skvěle. Líčení je navíc velmi jednoduché a přirozené.

  • Villain make-up

    Sociální síť TikTok v posledních dnech ovládl trend villain make-up, který je inspirován zápornými postavami pohádek. Zapomeňte tedy na romantické líčení a vsaďte na co nejtemnější make-up, který bude zároveň působit žensky a svůdně. Takové líčení do práce nejspíš nezvolíte, ale na večírku budete za královnu.

  • Obočí v hlavní roli

    Dalším výrazným podzimním trendem bude dokonale přirozené obočí. Zapomeňte na přehnané stínování nebo vyplňování výraznou tužkou nebo očním stínem. Místa, kde vaše obočí ztrácí na objemu nebo kde mu chybí barva, jemně dokreslete a následně zafixujte pomocí gelu na obočí. Taková úprava dokonale zarámuje váš obličej a podtrhne další líčení.

  • Výrazné tváře

    Už se vám někdy stalo, že jste to s tvářenkou přehnala natolik, že vám tváře přímo "hořely"? Tak přesně takové líčení bude letos trendy. S tvářenkou tedy rozhodně nešetřete a na podzim volte broskvové či cihlové odstíny, které působí tepleji. 

    Vše, co potřebujete pro váš dokonalý make-up, najdete na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.