Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kosmetické novinky na měsíc březen, které vás naladí na jaro

  • ...
    3. března 2022 | 06:00

    Zima se s námi pomalu loučí a my už netrpělivě vyhlížíme jaro. Zpříjemněte si čekání nějakou novou kosmetickou novinkou! Vybraly jsme pro vás hned několik skvělých produktů, které rozhodně stojí za vyzkoušení. Který bude ten váš?

    Už jste si dlouho neudělala radost nějakým kosmetickým produktem? Pak je nejvyšší čas to změnit! Co takhle nová paletka očních stínů nebo čisticí pleťové mýdlo, které pleť krásně rozzáří? Je z čeho vybírat!

  • Čisticí pleťové mýdlo pro zářivou pleť Nivea, 159 Kč, koupíte v síti drogerií

    Čisticí pleťové mýdlo pro zářivou pleť obsahuje růžové extrakty, které pleť hydratují a zanechávají ji svěží. Veganské složení obsahuje 99 % ingrediencí přírodního původu a vedle růžových extraktů v něm najdete také například vitamin E, který zabraňuje předčasnému stárnutí pleti a vyživuje ji zevnitř. A jak mýdlo používat? Namočte ho a vytvořte v dlaních pěnu, kterou jemně vmasírujete do pokožky obličeje. Pohyby ideálně směřujte od středu obličeje směrem ven. Následně pěnu opláchněte vlažnou vodou a pleť jemně osušte ručníkem.

  • Minerální kompaktní pudr Mozaika, Dermacol, 199 Kč, koupíte v síti drogerií

    Matující minerální kompaktní pudr v praktickém obalu se zrcátkem a úschovným prostorem na houbičku se stane nepostradatelným pomocníkem. Díky zmatňujícímu účinku zabrání pocitu mastné pleti a svou dokonalou přilnavostí zajistí perfektní hedvábný finiš a sametový konečný efekt. Krémová textura s barevnými pastelovými obrazci srovnává barevné nesoulady. Růžová neutralizuje zelenomodré tóny pokožky, zelená a modrá neutralizují začervenání a žlutá neutralizuje fialový podtón vaší pleti. Matující pudr zůstane svěží a bezchybný po celé hodiny, aniž byste ho musela neustále kontrolovat.

  • Tělové mléko Bi-Oil, 299 Kč (175 ml), koupíte v síti drogerií

    Nové tělové mléko od značky Bi-Oil vyniká svým silně hydratačním složením a lehkou konzistencí. Mléko obsahuje 42 % olejových složek, což je dvojnásobné množství, než mají klasická tělová mléka. Nemusíte se ale bát, tělové mléko se krásně vstřebává, takže se po jeho aplikaci můžete hned obléct. A jaké oleje ve výrobku najdete? Složení tvoří šípkový a jojobový olej, dále extrakt z měsíčku, vitaminy A, E a F. 

  • Čisticí balzám Centella Cleansing Balm, Erborian, 970 Kč, koupíte na www.sephora.cz nebo v kamenných prodejnách

    Bez dokonale vyčištěné pleti byste rozhodně neměla ulehnout do postele. Skvělým pomocníkem, který snadno zbaví make-upu a dalších nečistot, je nový čisticí balzám Centella Cleansing Balm od korejské značky Erborian. Produkt je vhodný jak na obličej, tak na citlivé okolí očí. Přípravek obsahuje extrakt z pupečníku asijského, olej ze slunečnicových semen, kokosový olej, včelí vosk, olej z mandlí a bambucké máslo a díky tomuto složení pleť dokonale čistí, ale zároveň ji zanechává příjemně hebkou. 

  • Paletka očních stínů Pocket Palette Sun Shadows, Sephora Collection, 350 Kč, koupíte na www.sephora.cz nebo v kamenných prodejnách

    Jaro pomalu klepe na dveře, a tak se vám nová paletka očních stínů bude jistě hodit. Kdy jindy totiž rozzářit své oči než právě na jaře? Nová paletka očních stínů Pocket Palette Sun Shadows už svým názvem k tomu přímo vybízí! Malá paletka v roztomilém balení, které se vejde do každé kabelky, obsahuje šest odstínů, které připomínají paprsky poledního slunce a dají se krásně mezi sebou kombinovat. 

  • Tuhé mýdlo Weleda, 139 Kč, koupíte v síti drogerií

    Začněte svůj den s citrusovým osvěžujícím mýdlem, které vás zahalí do povzbuzující vůně pikantního zázvoru a petitgrainu – esenciálního oleje získávaného z větviček a lístků pomerančovníku hořkého. Nová rostlinná mýdla od Weledy vás potěší krémovou pěnou, přírodním složením a aromaterapeutickými vůněmi. Každé je obohaceno o organické bambucké máslo a rostlinný glycerin, což jsou dvě důležité ingredience, které o pokožku něžně pečují, hydratují ji i vyživují.

  • Maska na unavenou pleť Anti-Fatigue, Orlane, 1590 Kč (75 ml), koupíte na eshop.orlanecz.com

    Taky vám připadá vaše pleť po zimě unavená, mdlá, zkrátka bez šťávy? Je nejvyšší čas ji zase nakopnout a dodat ji trochu života. Antifatigue maska zajistí vaší pleti okamžitou relaxaci a viditelné vypnutí. Pleť je po ošetření doslova nabitá novou energií! Lze ji použít hned s dvojím efektem: pro dokonalou krásu a proti stárnutí.

    Velký výběr kosmetiky za nejvýhodnější ceny najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.