Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zahalte se do vůně lásky: Tohle jsou nejlepší parfémy na valentýnské rande

11. února 2022 | 06:00

Blíží se den svatého Valentýna a vy si určitě přejete být pro svého partnera neodolatelná. Čím podtrhnout svůj účes, líčení a outfit? No přece tou správnou vůní. Víme, ze kterých parfémů se budou vašemu milému podlamovat kolena!

Správně zvolený parfém dokáže pomotat všechny smysly. A kdy jindy uhranout svého partnera než právě na svátek všech zamilovaných? Vůni aplikujte vždy na přední, ale i zadní část krku, na pulzní body a také dekolt. Tato místa patří mezi nejteplejší, a tak se budou vonné molekuly stále uvolňovat.

Nevíte, jakou vůni vybrat? Mezi ty nejpřitažlivější patří ty, které mají ve svém složení pižmo, vanilku nebo třeba růži. Pokud se vyhýbáte těžším vůním, valentýnské rande může být příležitostí, kdy uděláte výjimku. Na večerní rande se totiž taková vůně právě hodí.

Vybírat můžete také z niche parfémů, které vynikají svým složením. Tyto vůně jsou natolik odlišné od jiných, že si můžete být jistá, že svému partnerovi připravíte nevšední zážitek, na který jen tak nezapomene. A nejspíš se od vás po celý večer nebude moct odtrhnout. A o to právě jde, no ne?

Vybraly jsme pro vás několik parfémů, díky kterým můžete být romantická, nevinně sladká, ale i nespoutaně vášnivá. Který z nich si vyberete? Velký výběr parfémů za skvělé ceny najdete také na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Aneta Valešová